WFF / WBBF forum

Full Version: PADĖTIS TARPTAUTINĖSE FEDERACIJOSE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Dita

edita_wff Wrote:
edita_wff Wrote:Šiandien "Alex" ne į tą temą įdėjo TIMO laišką. Su Timu susirašinėjame jau eilę metų, jis publikuoja WFF-WBBF medžiagą JAV kultūrizmo forumuose, ypatingai www.getbig.com.
dabar tiesiog perkeliu Timo ir "Alex" komentarus, o po to aptarsime:


Tim Fogarty (musclememory.com) coments:
Civil War in the IFBB?
Contrary to popular belief, the IFBB has never been a sports federation. In the 1940s, 50s, and 60s, it was just a name used for their contests by Ben and Joe Weider. The IFBB did not really exist as a separate entity until December 30, 1969 when it became a privately held Canadian corporation. The various national chapters throughout the world were separate organizations, sometimes official government entities, sometimes privately held corporations, that simply affiliated with Weider’s corporation.
Ben Weider was president for life of the IFBB because he was the majority share owner of the privately held corporation. Prior to his death, it seems that Ben transferred the amateur branch of the corporation to Rafael Santonja in Spain. Guess that now makes Rafael president for life. (Jim Manion seems to be the primary shareholder of the for profit IFBB Pro League. )
But now there seems to be unrest in the amateur IFBB. Some Europeans are objecting to the international IFBB becoming a privately held Spanish corporation. The EBFF, founded in 2002, may not recognize Santonja’s IFBB as ‘the IFBB’.
Then there is Paul Chua, the chairman (perhaps owner) of the ABBF, a corporation based in Singapore. Over the years, many people have accused Chua of corruption, of deciding who wins the Asian Amateur Championships before the first athlete steps on stage. Milos Sarcev was suspended by the Pro IFBB for making such accusations publicly, rather than ‘following protocol’ and taking it to the IFBB privately, which in my opinion would have resulted in the matter to be swept under the rug once again.
Now on March 31, 2009, William Tierney, Assistant General Secretary of Santonja’s IFBB, temporarily suspended Chua from the IFBB for not following drug testing protocols at recent contests. I think that’s a polite way of saying Chua selected the winners despite what drug test results came back. (see note below) Of course, Chua is now fighting back, claiming that Santonja’s IFBB has no authority over him, that various Asian governments recognize him as the official governing agency over bodybuilding throughout Asia, and that’s all that matters.
On top of all this, the 2009 IFBB Men’s World Amateur Championships that were to be held in Dubai, have been canceled, probably due to the economic downturn, which has hit Dubai especially hard. There were talks of moving them to Europe, but if the EBBF is fighting with the IFBB too, that may be unlikely. Sad, considering that this would be the 50th anniversary of this contest. The first IFBB Universe was held in 1959.
Note: I don’t believe for a second that the winners of the Amateur Worlds, Europe or Asian championships are drug free. Everyone is using large amounts of performance enhancing drugs. Then at the end of the contest a handful of the top 5 of each of the classes are randomly selected for drug tests, which they fail. Everyone else moves up in the standings. In my opinion.
April 9th, 2009

Čia "Alex" nelabai vykęs vertimas iš anglų kalbos, bet suprasti galima:

"Mašininis" vertimas į lietuvių kalbą:
Tim Fogarty (musclememory.com) komentaras:
Pilietinis karas IFBB? Prieš populiarų tikėjimą, IFBB niekada nebuvo sportinė federacija. 1940-aisiais, 50-ieji, ir 60-ieji, tai buvo tik vardas, panaudotas jų varžyboms Ben ir Joe Weider. IFBB iš tikrųjų neegzistavo kaip atskiras valstybės vientisumas iki 1969 m. gruodžio 30-osios, kai tai tapo konfidencialiai laikyta Kanados korporacija. Įvairūs nacionaliniai skyriai po visą pasaulį buvo atskiros organizacijos, kartais oficialus vyriausybinis objektas, kartais konfidencialiai laikytas korporacijomis, tai tiesiog prisijungė prie Weider korporacijos. Ben Weider buvo prezidentas IFBB gyvenimui todėl, kad jis buvo konfidencialiai laikytos korporacijos daugumos akcijos savininkas. Anksčiau jo mirties, atrodo, kad Ben perleido mėgėjišką šaką korporacijos Rafael Santonja Ispanijoje. Manykite, kad dabar daro Rafael prezidentą gyvenimui. (Atrodo, Jim Manion yra pirminis akcininkas naudai IFBB Pro-Lyga. ) Bet dabar atrodo, yra nepasitenkinimo mėgėjiškame IFBB. Kai kurie europiečiai prieštarauja tarptautiniam IFBB konfidencialiai laikyta Ispanijos korporacija tapsmui. EBFF, įsteigtas 2002, galbūt nepripažįsta Santonja IFBB kaip ‘IFBB’. Tada yra Paul Chua, pirmininkas (galbūt savininkas) ABBF, korporacija, įkurta Singapūre. Per tuos metus, daug žmonių apkaltino Chua korupcija, sprendimu, kas laimi Azijos Mėgėjiškus Čempionatus prieš pirmus sportininko žingsnius stadijoje. Milos Sarcev buvo laikinai pašalintas Pro-IFBB už tai, kad jis padarė tokius kaltinimus viešai, o ne ‘po protokolo’ ir ėmė tai į IFBB konfidencialiai, kuris mano nuomone bus klausimo priežastis, kuris bus apimtas po kilimėliu dar kartą. Dabar 2009 m. kovo 31-ąją, William Tierney, Padėjėjas General Secretary Santonja IFBB, laikinai sustabdė Chua nuo IFBB tam, kad, kad nesektų vaistų išbandymo protokolų nesenose varžybose. Aš manau, kad tai yra mandagus būdas pasakyti, kad Chua išrinko nugalėtojus nepaisant to, kokie vaistų bandomieji rezultatai grįžo. (žr. pastabą apačioje), Žinoma, Chua dabar priešinasi, tvirtindamas, kad Santonja IFBB neturi jokios jo valdžios, kad įvairios Azijos vyriausybės pripažįsta jį kaip oficialią valdančiąją agentūrą per kultūrizmą visur Azijoje, ir tai yra viskas, kas turi reikšmę. Ant visa to viršūnės, 2009 IFBB Vyrų Pasauliniai Mėgėjiški Čempionatai, kurie turėjo būti laikyti Dubajuje, buvo panaikinti, turbūt dėl ekonominio smukimo, kuris smogė Dubajui ypač sunkiai. Buvo derybų apie judėjimą jų į Europą, bet jei EBBF kovoja su IFBB taip pat, kuris gali būti neįtikimas. Liūdnas, manydamas, kad tai būtų 50-oji šių varžybų sukaktis. Pirma IFBB Visata buvo laikyta 1959.
Pažymėkite: aš nemanau sekundę, kad Mėgėjiškų Pasaulių, Europos ar Azijos čempionatų nugalėtojai yra laisvas narkotikas. Kiekvienas naudoja atlikimo padidinimo vaistų didelius kiekius. Tada varžybų pabaigoje saujelė geriausios 5 kiekvienos iš klasių yra atsitiktinai išrinktos vaistų testams, kuriuos jie nuvilia. Visi kiti pereina pozicijose. Mano nuomone. 2009 m. balandžio 9-ąją

NEREIKIA EILINIO KOMENTARO JAV KULTŪRIZMO FORUME PAVERSTI OFICIALIA INFORMACIJA

Kalbėkime iš esmės, nes įvairiausiems komentarams ir nuomonėms čia nebus galo.
Timas nėra oficialus asmuo, atstovaujantis sportą. Jo nuomonė yra tik jo ASMENINĖ nuomonė (panašiai, lyg čia pasisakytų R.Bimba, kuris neatstovauja NIEKO, ir yra tik privatus asmuo, net ne koks garsus Lietuvos lygio sportininkas).
Visa, ką Timas išsakė, yra tik minčių kratinys, kur nėra sudėti AKCENTAI.
O REIKŠMINGI JURIDIŠKAI AKCENTAI Timo laiške yra tokie:

1. IFBB niekada nebuvo sporto federacija, o tik privati komercinė firma-korporacija. Apie IFBB korporacijos perkėlimą į Ispaniją Timas nusišneka, nes aiškiai nėra susipažinęs su IFBB dokumentais, kurie yra paviešinti čia mūsų forume.

2. Vidaus nesutarimai IFBB korporacijoje vyko jau nuo seno, o dabar vyksta tikras karas

3. Timas pripažįsta, kad visi IFBB pasaulio, Azijos ir Europos čempionai buvo naudoję dopingą, todėl kaltinimai dėl dopingo iš abiejų pusių yra beprasmiai

Daugiau Timo pasisakyme NIEKO ESMINGO NĖRA.
Azijos kultūrizmo federacija, remiama Azijos Olimpinio komiteto pritarimu ir pinigais, iškėlė RAFAELIO SANTOCHOS IFBB komercinei firmai rimtus kaltinimus ir, vadovaujama Azijos federacijos prezidento Jungtinių Arabų Emyratų šeicho OSAMOS AL ŠAFARO, Londone padavė IFBB į teismą.
Dita Wrote:
Dita Wrote:
Tomas Wrote:
Gintas Wrote:
Tomas Wrote:
Dita Wrote:
laima Wrote:
Dita Wrote:SLAPTA KOMERCINĖ IFBB PROGRAMA KOVAI SU DOPINGU

1 STRAIPSNIS

Pagauti kultūristą naudojus dopingą ir gauti iš jo 2000 JAV dolerių baudą
2 STRAIPSNIS
Kuo daugiau kultūristų bus pagauta, tuo didesnis pelnas IFBB korporacijai
3 STRAIPSNIS
Pagautas per dopingo kontrolę kultūristas gali išvengti bausmės, jei sumokės IFBB 10 000 JAV dolerių
4 STRAIPSNIS
Per IFBB varžybas imami 30 dopingo testų, bet WADA gauna tik 15 iš jų. Remiantis straipsniais 1, 2, 3 galime daryti prielaidą, kad likusieji 15 dopingo testų pamirštami atiduoti WADAi už tam tikrą dolerių kiekį, kurį IFBB kontrolieriams susimoka turtingesni kultūristai

kaip tai po 10000 zalio? :?:

Azijos kultūrizmo federacija paviešino du atvejus, kai IFBB vadams buvo sumokėta po 10 000 dolerių už bausmės sportininkams dėl dopingo naudojimo panaikinimą, o Lenkijoje P.Filebornas, kovojantis teismuose, turi dar du atvejus, kai už bausmės dėl dopingo panaikinimą buvo iš sportininkų reikalaujama po 10 000 dolerių.

dabar suprantu ko jis apvaziaves i klaipeda lietuvius primoke 8)

Vakar turejau laisvo laiko daug,,,ziurejau ifbb vyru pasaulio cempionata2008m,patyko komentatorius kuris parode kurie sportininkai ruosiasi cituoju:pagal pilna programa o kuris atsakingai :) :wink: :lol: :o :D :)

atsakingai ruosiasi tas ifbb sportininkas, katras turi paruoses 10000 doleriu dopingo kontrolei susimoketi 8)

Dėl Lenkijos IFBB vadovo PAVELO FILEBORNO, neseniai buvusio Klaipėdoje ir teikusio savo patyrimą mažiau patyrusiems treneriams, čia nieko nuostabaus. Yra per dvidešimt Lenkijos spaudos, prokuratūros dokumentų dėl jo asmeninės veiklos dopingo platinime, bandymų už 10 000 dolerių atleisti nuo bausmės prasikaltusius vartojat dopingą savo sportininkus.
Kiekvienas savaip stengiasi uždirbti, todėl nereikia stebėtis.
O dabar štai išaiškėjo, kad IFBB prezidento ispano RAFAELIO SANTOCHOS žmona per Europos čempionatą vadovauja imant 30 dopingo testų iš sportininkų, bet WADA pareigūnams ji pateikia tik 15 paimtų bandymų. Kaip ji išrinko tuos, kuriuos pateikti (pagal visą IFBB dopingo istoriją, manyčiau, kad žmona dirbo ne be savo "intereso")? Kodėl nuslėpė likusius 15 testų?
Ir visa tai aiškiai patvirtinta WADA dokumentais...

pavaro...
Dita Wrote:
edita_wff Wrote:
edita_wff Wrote:Šiandien "Alex" ne į tą temą įdėjo TIMO laišką. Su Timu susirašinėjame jau eilę metų, jis publikuoja WFF-WBBF medžiagą JAV kultūrizmo forumuose, ypatingai www.getbig.com.
dabar tiesiog perkeliu Timo ir "Alex" komentarus, o po to aptarsime:


Tim Fogarty (musclememory.com) coments:
Civil War in the IFBB?
Contrary to popular belief, the IFBB has never been a sports federation. In the 1940s, 50s, and 60s, it was just a name used for their contests by Ben and Joe Weider. The IFBB did not really exist as a separate entity until December 30, 1969 when it became a privately held Canadian corporation. The various national chapters throughout the world were separate organizations, sometimes official government entities, sometimes privately held corporations, that simply affiliated with Weider’s corporation.
Ben Weider was president for life of the IFBB because he was the majority share owner of the privately held corporation. Prior to his death, it seems that Ben transferred the amateur branch of the corporation to Rafael Santonja in Spain. Guess that now makes Rafael president for life. (Jim Manion seems to be the primary shareholder of the for profit IFBB Pro League. )
But now there seems to be unrest in the amateur IFBB. Some Europeans are objecting to the international IFBB becoming a privately held Spanish corporation. The EBFF, founded in 2002, may not recognize Santonja’s IFBB as ‘the IFBB’.
Then there is Paul Chua, the chairman (perhaps owner) of the ABBF, a corporation based in Singapore. Over the years, many people have accused Chua of corruption, of deciding who wins the Asian Amateur Championships before the first athlete steps on stage. Milos Sarcev was suspended by the Pro IFBB for making such accusations publicly, rather than ‘following protocol’ and taking it to the IFBB privately, which in my opinion would have resulted in the matter to be swept under the rug once again.
Now on March 31, 2009, William Tierney, Assistant General Secretary of Santonja’s IFBB, temporarily suspended Chua from the IFBB for not following drug testing protocols at recent contests. I think that’s a polite way of saying Chua selected the winners despite what drug test results came back. (see note below) Of course, Chua is now fighting back, claiming that Santonja’s IFBB has no authority over him, that various Asian governments recognize him as the official governing agency over bodybuilding throughout Asia, and that’s all that matters.
On top of all this, the 2009 IFBB Men’s World Amateur Championships that were to be held in Dubai, have been canceled, probably due to the economic downturn, which has hit Dubai especially hard. There were talks of moving them to Europe, but if the EBBF is fighting with the IFBB too, that may be unlikely. Sad, considering that this would be the 50th anniversary of this contest. The first IFBB Universe was held in 1959.
Note: I don’t believe for a second that the winners of the Amateur Worlds, Europe or Asian championships are drug free. Everyone is using large amounts of performance enhancing drugs. Then at the end of the contest a handful of the top 5 of each of the classes are randomly selected for drug tests, which they fail. Everyone else moves up in the standings. In my opinion.
April 9th, 2009

Čia "Alex" nelabai vykęs vertimas iš anglų kalbos, bet suprasti galima:

"Mašininis" vertimas į lietuvių kalbą:
Tim Fogarty (musclememory.com) komentaras:
Pilietinis karas IFBB? Prieš populiarų tikėjimą, IFBB niekada nebuvo sportinė federacija. 1940-aisiais, 50-ieji, ir 60-ieji, tai buvo tik vardas, panaudotas jų varžyboms Ben ir Joe Weider. IFBB iš tikrųjų neegzistavo kaip atskiras valstybės vientisumas iki 1969 m. gruodžio 30-osios, kai tai tapo konfidencialiai laikyta Kanados korporacija. Įvairūs nacionaliniai skyriai po visą pasaulį buvo atskiros organizacijos, kartais oficialus vyriausybinis objektas, kartais konfidencialiai laikytas korporacijomis, tai tiesiog prisijungė prie Weider korporacijos. Ben Weider buvo prezidentas IFBB gyvenimui todėl, kad jis buvo konfidencialiai laikytos korporacijos daugumos akcijos savininkas. Anksčiau jo mirties, atrodo, kad Ben perleido mėgėjišką šaką korporacijos Rafael Santonja Ispanijoje. Manykite, kad dabar daro Rafael prezidentą gyvenimui. (Atrodo, Jim Manion yra pirminis akcininkas naudai IFBB Pro-Lyga. ) Bet dabar atrodo, yra nepasitenkinimo mėgėjiškame IFBB. Kai kurie europiečiai prieštarauja tarptautiniam IFBB konfidencialiai laikyta Ispanijos korporacija tapsmui. EBFF, įsteigtas 2002, galbūt nepripažįsta Santonja IFBB kaip ‘IFBB’. Tada yra Paul Chua, pirmininkas (galbūt savininkas) ABBF, korporacija, įkurta Singapūre. Per tuos metus, daug žmonių apkaltino Chua korupcija, sprendimu, kas laimi Azijos Mėgėjiškus Čempionatus prieš pirmus sportininko žingsnius stadijoje. Milos Sarcev buvo laikinai pašalintas Pro-IFBB už tai, kad jis padarė tokius kaltinimus viešai, o ne ‘po protokolo’ ir ėmė tai į IFBB konfidencialiai, kuris mano nuomone bus klausimo priežastis, kuris bus apimtas po kilimėliu dar kartą. Dabar 2009 m. kovo 31-ąją, William Tierney, Padėjėjas General Secretary Santonja IFBB, laikinai sustabdė Chua nuo IFBB tam, kad, kad nesektų vaistų išbandymo protokolų nesenose varžybose. Aš manau, kad tai yra mandagus būdas pasakyti, kad Chua išrinko nugalėtojus nepaisant to, kokie vaistų bandomieji rezultatai grįžo. (žr. pastabą apačioje), Žinoma, Chua dabar priešinasi, tvirtindamas, kad Santonja IFBB neturi jokios jo valdžios, kad įvairios Azijos vyriausybės pripažįsta jį kaip oficialią valdančiąją agentūrą per kultūrizmą visur Azijoje, ir tai yra viskas, kas turi reikšmę. Ant visa to viršūnės, 2009 IFBB Vyrų Pasauliniai Mėgėjiški Čempionatai, kurie turėjo būti laikyti Dubajuje, buvo panaikinti, turbūt dėl ekonominio smukimo, kuris smogė Dubajui ypač sunkiai. Buvo derybų apie judėjimą jų į Europą, bet jei EBBF kovoja su IFBB taip pat, kuris gali būti neįtikimas. Liūdnas, manydamas, kad tai būtų 50-oji šių varžybų sukaktis. Pirma IFBB Visata buvo laikyta 1959.
Pažymėkite: aš nemanau sekundę, kad Mėgėjiškų Pasaulių, Europos ar Azijos čempionatų nugalėtojai yra laisvas narkotikas. Kiekvienas naudoja atlikimo padidinimo vaistų didelius kiekius. Tada varžybų pabaigoje saujelė geriausios 5 kiekvienos iš klasių yra atsitiktinai išrinktos vaistų testams, kuriuos jie nuvilia. Visi kiti pereina pozicijose. Mano nuomone. 2009 m. balandžio 9-ąją

NEREIKIA EILINIO KOMENTARO JAV KULTŪRIZMO FORUME PAVERSTI OFICIALIA INFORMACIJA

Kalbėkime iš esmės, nes įvairiausiems komentarams ir nuomonėms čia nebus galo.
Timas nėra oficialus asmuo, atstovaujantis sportą. Jo nuomonė yra tik jo ASMENINĖ nuomonė (panašiai, lyg čia pasisakytų R.Bimba, kuris neatstovauja NIEKO, ir yra tik privatus asmuo, net ne koks garsus Lietuvos lygio sportininkas).
Visa, ką Timas išsakė, yra tik minčių kratinys, kur nėra sudėti AKCENTAI.
O REIKŠMINGI JURIDIŠKAI AKCENTAI Timo laiške yra tokie:

1. IFBB niekada nebuvo sporto federacija, o tik privati komercinė firma-korporacija. Apie IFBB korporacijos perkėlimą į Ispaniją Timas nusišneka, nes aiškiai nėra susipažinęs su IFBB dokumentais, kurie yra paviešinti čia mūsų forume.

2. Vidaus nesutarimai IFBB korporacijoje vyko jau nuo seno, o dabar vyksta tikras karas

3. Timas pripažįsta, kad visi IFBB pasaulio, Azijos ir Europos čempionai buvo naudoję dopingą, todėl kaltinimai dėl dopingo iš abiejų pusių yra beprasmiai

Daugiau Timo pasisakyme NIEKO ESMINGO NĖRA.
Azijos kultūrizmo federacija, remiama Azijos Olimpinio komiteto pritarimu ir pinigais, iškėlė RAFAELIO SANTOCHOS IFBB komercinei firmai rimtus kaltinimus ir, vadovaujama Azijos federacijos prezidento Jungtinių Arabų Emyratų šeicho OSAMOS AL ŠAFARO, Londone padavė IFBB į teismą.

supratau :roll:

Dita

[quote="Aleks"]

Gerbiami kačiokai ir šiaip prijaučiantys šiam sportui,

REZIUME DĖL NESENIAI VYKUSIO IFBB KONGRESO IR VARŽYBŲ INDIJOJE (čia forume dokumentai yra pateikti, skaitykite):

1. Indijoje RAFAELIS SANTOCHA pabandė sukurti kitą Azijos federaciją, bet tam pasipriešino Azijos Olimpinis Komitetas ir IFBB nepalaikė, o apie tai pranešė visiem, kam tik įmanoma.
Azijos Olimpinis Komitetas palaiko IFBB priešus.
2. Indijoje IFBB surinko ne nacionalines federacijas (dalyvavo tik 5 federacijos iš visos Azijos), o pavienius atstovus, t.y. fizinius asmenis. Kai kuros Azijos federacijos jau atsiprašė už savo dalyvavimą R.SANTOCHOS renginyje (skaitykite laiškus).
3. Indijoje nešiojo 20 šalių lenteles, bet tik kelios buvo nuo realių šalių, nes kitas nešiojo patys indai (apgaulė...)
4. Pačioje Indijoje yra 4 nacionalinės federacijos, todėl ne visai aišku su kuo RAFAELIS ten turi reikalų. Bet Indijos Nacionalinis olimpinis komitetas IFBB nepalaikė
5. Indijoje dabar varžybos buvo tokio menko lygio, kad IFBB savo interneto puslapyje apie Indijos varžybas publikuoja pernykščias esto darytas nuotraukas, kuriose viskas atrodo gražiai...

Gerbiamieji, nustokite tikėti pasakomis, skaitykite tikrus IFBB DOKUMENTUS, kuriuos mes čia viešiname. Mes tikrai negalime mesti savo darbų ir užsiimti vertimais ir aiškinimais Jums paprastų gyvenimiškų tiesų.
Jau vien tai, kad IFBB savo interneto puslapyje publikuoja IFBB KONSTITUCIJĄ (Įstatus), kuri yra teisiškai neregistruota ir negalioja, pasako viską apie tuos makaronus, kuriais Jus maitina IFBB internete...
Dita Wrote:[quote="Aleks"]

Gerbiami kačiokai ir šiaip prijaučiantys šiam sportui,

REZIUME DĖL NESENIAI VYKUSIO IFBB KONGRESO IR VARŽYBŲ INDIJOJE (čia forume dokumentai yra pateikti, skaitykite):

1. Indijoje RAFAELIS SANTOCHA pabandė sukurti kitą Azijos federaciją, bet tam pasipriešino Azijos Olimpinis Komitetas ir IFBB nepalaikė, o apie tai pranešė visiem, kam tik įmanoma.
Azijos Olimpinis Komitetas palaiko IFBB priešus.
2. Indijoje IFBB surinko ne nacionalines federacijas (dalyvavo tik 5 federacijos iš visos Azijos), o pavienius atstovus, t.y. fizinius asmenis. Kai kuros Azijos federacijos jau atsiprašė už savo dalyvavimą R.SANTOCHOS renginyje (skaitykite laiškus).
3. Indijoje nešiojo 20 šalių lenteles, bet tik kelios buvo nuo realių šalių, nes kitas nešiojo patys indai (apgaulė...)
4. Pačioje Indijoje yra 4 nacionalinės federacijos, todėl ne visai aišku su kuo RAFAELIS ten turi reikalų. Bet Indijos Nacionalinis olimpinis komitetas IFBB nepalaikė
5. Indijoje dabar varžybos buvo tokio menko lygio, kad IFBB savo interneto puslapyje apie Indijos varžybas publikuoja pernykščias esto darytas nuotraukas, kuriose viskas atrodo gražiai...

Gerbiamieji, nustokite tikėti pasakomis, skaitykite tikrus IFBB DOKUMENTUS, kuriuos mes čia viešiname. Mes tikrai negalime mesti savo darbų ir užsiimti vertimais ir aiškinimais Jums paprastų gyvenimiškų tiesų.
Jau vien tai, kad IFBB savo interneto puslapyje publikuoja IFBB KONSTITUCIJĄ (Įstatus), kuri yra teisiškai neregistruota ir negalioja, pasako viską apie tuos makaronus, kuriais Jus maitina IFBB internete...

aisku :twisted:
IFBB LAUŽO WADA TAISYKLES IR KLASTOJA ANTI DOPINGO DOKUMENTUS

From: skanda <skanda@loxinfo.co.th>
Subject: MORALS
To: internacional@santonja.com, "Rafael Santonja" <internacional@santonja.com>, "Pawel Filleborn" <p.filleborn@neostrada.pl>, "Wanda TIERNEY" <wanda.tierney@ukonline.co.uk>, "wada" <emiliano.simonelli@wada-ama..org>, "wada" <marilyn.malenfant@wada-ama.org>, "Wada Info - main office" <nfo@agfisonline.com>, "Kerwin Clarke" <Kerwin.Clarke@wada-ama.org>, "GAISF" <info@agfisonline.com>, "WG" <sec@worldgames-iwga.org>, husain@ocasia.org, "Osama Ahmed Al Shafar" <osama@alshafar.ae>, "Hussain Al Saffar" <alsafarww73@yahoo.com>
Cc: "CHUA PAUL" <abbfasia@yahoo.com.sg>, nutricion@santonja.com
Date: Friday, 7 August, 2009, 4:52 PM

Dear Rafael,
I have been going through my correspondence with you, most of which is sadly still unanswered,and I have come across a letter from you dated 13th Feb 2009, suspending one of my Thai athletes Khun Somsri Turinthaisong :
" Regarding your athlete Somsri Turinthaisong, yes, in fact, he was found positive in Manama, and informed accordingly that his suspension is on duty for two years. "
I refer to my letter to you dated Feb 13th 2009 where I mentioned that an athlete from Qatar, Kamal was not only found positive in Shanghai in Sept. 2007, but was also provided with forged documents from his association showing him to be negative ?? and you have ignored this matter.
As mentioned in my letter Kamal competed in Nov 2007, but no action has been taken ? this surely is a case of double standards ? Kamal should have received a lifetime suspension, you did not adhere to the WADA Rules.
The reason is best known to you after your visit to Qatar in December 2008.
It is also noted that you allowed your Spanish athlete who was tested positive on four different occasions to participate in several competitions and you did not suspend him for life..
You took 30 urine samples from the European Women's championships and tested only 15 athletes and concealed the balance of the 15 other athletes urine, why, and where were they kept ? You have breached the WADA rules on several occasions, and are still clinging on to your theory in alleging that Mr. Paul Chua concealed the doping results of the Asian Championships in 2005. You were not the President at that time, and we know that Mr. Chua sent all the reports to the IFBB in Canada.
This is a fantasy that you have created to tarnish Paul Chua.
As President of the Thailand Bodybuilding Association I invite you to attend our Congress and hear the truth which will be presented.
We understand that Qatar made a report against Mr. Chua in late December 2007 since the ABBF did not see fit to please the Qatar federation on the FORGERY OF DOPING DOCUMENTS. The Anti-corrupt agencies have checked on Mr Chua, and if he was corrupt, he would by now have been charged. He has the receipts and the Telegraphic Transfer Chits from the Hongkong federation directly transferred to the ABBF's account.
A person is innocent, until proven otherwise
You need to answer several letters on the JOINT DECLARATION which you signed with the late Ben Weider. Why does no one know about this secret deal of yours? In your case the $100,000.00 was transmitted into your company's account, can you show know where the money is now?
You stated that it was transferred to the IFBB's account in Spain, but investigation shows there is no IFBB registered in Spain, can you explain this ?
My association has now disregarded your suspension imposed on Khun Somsri as we are no longer part of the IFBB, and we will allow Khun Somsri to compete in Asian events.
I sincerely wish that I could come face to face with you, as I would like to question you on several matters, some personal,( though your Napoleon stature would prohibit this )
I will be surprised if I receive a reply to this e.mail, though it would be nice to think that you would be man enough to answer.
Douglas Latchford.
President TBBA
Birute Wrote:
Dita Wrote:[quote="Aleks"]

Gerbiami kačiokai ir šiaip prijaučiantys šiam sportui,

REZIUME DĖL NESENIAI VYKUSIO IFBB KONGRESO IR VARŽYBŲ INDIJOJE (čia forume dokumentai yra pateikti, skaitykite):

1. Indijoje RAFAELIS SANTOCHA pabandė sukurti kitą Azijos federaciją, bet tam pasipriešino Azijos Olimpinis Komitetas ir IFBB nepalaikė, o apie tai pranešė visiem, kam tik įmanoma.
Azijos Olimpinis Komitetas palaiko IFBB priešus.
2. Indijoje IFBB surinko ne nacionalines federacijas (dalyvavo tik 5 federacijos iš visos Azijos), o pavienius atstovus, t.y. fizinius asmenis. Kai kuros Azijos federacijos jau atsiprašė už savo dalyvavimą R.SANTOCHOS renginyje (skaitykite laiškus).
3. Indijoje nešiojo 20 šalių lenteles, bet tik kelios buvo nuo realių šalių, nes kitas nešiojo patys indai (apgaulė...)
4. Pačioje Indijoje yra 4 nacionalinės federacijos, todėl ne visai aišku su kuo RAFAELIS ten turi reikalų. Bet Indijos Nacionalinis olimpinis komitetas IFBB nepalaikė
5. Indijoje dabar varžybos buvo tokio menko lygio, kad IFBB savo interneto puslapyje apie Indijos varžybas publikuoja pernykščias esto darytas nuotraukas, kuriose viskas atrodo gražiai...

Gerbiamieji, nustokite tikėti pasakomis, skaitykite tikrus IFBB DOKUMENTUS, kuriuos mes čia viešiname. Mes tikrai negalime mesti savo darbų ir užsiimti vertimais ir aiškinimais Jums paprastų gyvenimiškų tiesų.
Jau vien tai, kad IFBB savo interneto puslapyje publikuoja IFBB KONSTITUCIJĄ (Įstatus), kuri yra teisiškai neregistruota ir negalioja, pasako viską apie tuos makaronus, kuriais Jus maitina IFBB internete...

aisku :twisted:

aisku kad aisku? :roll:
Dita Wrote:
edita_wff Wrote:
edita_wff Wrote:Šiandien "Alex" ne į tą temą įdėjo TIMO laišką. Su Timu susirašinėjame jau eilę metų, jis publikuoja WFF-WBBF medžiagą JAV kultūrizmo forumuose, ypatingai www.getbig.com.
dabar tiesiog perkeliu Timo ir "Alex" komentarus, o po to aptarsime:


Tim Fogarty (musclememory.com) coments:
Civil War in the IFBB?
Contrary to popular belief, the IFBB has never been a sports federation. In the 1940s, 50s, and 60s, it was just a name used for their contests by Ben and Joe Weider. The IFBB did not really exist as a separate entity until December 30, 1969 when it became a privately held Canadian corporation. The various national chapters throughout the world were separate organizations, sometimes official government entities, sometimes privately held corporations, that simply affiliated with Weider’s corporation.
Ben Weider was president for life of the IFBB because he was the majority share owner of the privately held corporation. Prior to his death, it seems that Ben transferred the amateur branch of the corporation to Rafael Santonja in Spain. Guess that now makes Rafael president for life. (Jim Manion seems to be the primary shareholder of the for profit IFBB Pro League. )
But now there seems to be unrest in the amateur IFBB. Some Europeans are objecting to the international IFBB becoming a privately held Spanish corporation. The EBFF, founded in 2002, may not recognize Santonja’s IFBB as ‘the IFBB’.
Then there is Paul Chua, the chairman (perhaps owner) of the ABBF, a corporation based in Singapore. Over the years, many people have accused Chua of corruption, of deciding who wins the Asian Amateur Championships before the first athlete steps on stage. Milos Sarcev was suspended by the Pro IFBB for making such accusations publicly, rather than ‘following protocol’ and taking it to the IFBB privately, which in my opinion would have resulted in the matter to be swept under the rug once again.
Now on March 31, 2009, William Tierney, Assistant General Secretary of Santonja’s IFBB, temporarily suspended Chua from the IFBB for not following drug testing protocols at recent contests. I think that’s a polite way of saying Chua selected the winners despite what drug test results came back. (see note below) Of course, Chua is now fighting back, claiming that Santonja’s IFBB has no authority over him, that various Asian governments recognize him as the official governing agency over bodybuilding throughout Asia, and that’s all that matters.
On top of all this, the 2009 IFBB Men’s World Amateur Championships that were to be held in Dubai, have been canceled, probably due to the economic downturn, which has hit Dubai especially hard. There were talks of moving them to Europe, but if the EBBF is fighting with the IFBB too, that may be unlikely. Sad, considering that this would be the 50th anniversary of this contest. The first IFBB Universe was held in 1959.
Note: I don’t believe for a second that the winners of the Amateur Worlds, Europe or Asian championships are drug free. Everyone is using large amounts of performance enhancing drugs. Then at the end of the contest a handful of the top 5 of each of the classes are randomly selected for drug tests, which they fail. Everyone else moves up in the standings. In my opinion.
April 9th, 2009

Čia "Alex" nelabai vykęs vertimas iš anglų kalbos, bet suprasti galima:

"Mašininis" vertimas į lietuvių kalbą:
Tim Fogarty (musclememory.com) komentaras:
Pilietinis karas IFBB? Prieš populiarų tikėjimą, IFBB niekada nebuvo sportinė federacija. 1940-aisiais, 50-ieji, ir 60-ieji, tai buvo tik vardas, panaudotas jų varžyboms Ben ir Joe Weider. IFBB iš tikrųjų neegzistavo kaip atskiras valstybės vientisumas iki 1969 m. gruodžio 30-osios, kai tai tapo konfidencialiai laikyta Kanados korporacija. Įvairūs nacionaliniai skyriai po visą pasaulį buvo atskiros organizacijos, kartais oficialus vyriausybinis objektas, kartais konfidencialiai laikytas korporacijomis, tai tiesiog prisijungė prie Weider korporacijos. Ben Weider buvo prezidentas IFBB gyvenimui todėl, kad jis buvo konfidencialiai laikytos korporacijos daugumos akcijos savininkas. Anksčiau jo mirties, atrodo, kad Ben perleido mėgėjišką šaką korporacijos Rafael Santonja Ispanijoje. Manykite, kad dabar daro Rafael prezidentą gyvenimui. (Atrodo, Jim Manion yra pirminis akcininkas naudai IFBB Pro-Lyga. ) Bet dabar atrodo, yra nepasitenkinimo mėgėjiškame IFBB. Kai kurie europiečiai prieštarauja tarptautiniam IFBB konfidencialiai laikyta Ispanijos korporacija tapsmui. EBFF, įsteigtas 2002, galbūt nepripažįsta Santonja IFBB kaip ‘IFBB’. Tada yra Paul Chua, pirmininkas (galbūt savininkas) ABBF, korporacija, įkurta Singapūre. Per tuos metus, daug žmonių apkaltino Chua korupcija, sprendimu, kas laimi Azijos Mėgėjiškus Čempionatus prieš pirmus sportininko žingsnius stadijoje. Milos Sarcev buvo laikinai pašalintas Pro-IFBB už tai, kad jis padarė tokius kaltinimus viešai, o ne ‘po protokolo’ ir ėmė tai į IFBB konfidencialiai, kuris mano nuomone bus klausimo priežastis, kuris bus apimtas po kilimėliu dar kartą. Dabar 2009 m. kovo 31-ąją, William Tierney, Padėjėjas General Secretary Santonja IFBB, laikinai sustabdė Chua nuo IFBB tam, kad, kad nesektų vaistų išbandymo protokolų nesenose varžybose. Aš manau, kad tai yra mandagus būdas pasakyti, kad Chua išrinko nugalėtojus nepaisant to, kokie vaistų bandomieji rezultatai grįžo. (žr. pastabą apačioje), Žinoma, Chua dabar priešinasi, tvirtindamas, kad Santonja IFBB neturi jokios jo valdžios, kad įvairios Azijos vyriausybės pripažįsta jį kaip oficialią valdančiąją agentūrą per kultūrizmą visur Azijoje, ir tai yra viskas, kas turi reikšmę. Ant visa to viršūnės, 2009 IFBB Vyrų Pasauliniai Mėgėjiški Čempionatai, kurie turėjo būti laikyti Dubajuje, buvo panaikinti, turbūt dėl ekonominio smukimo, kuris smogė Dubajui ypač sunkiai. Buvo derybų apie judėjimą jų į Europą, bet jei EBBF kovoja su IFBB taip pat, kuris gali būti neįtikimas. Liūdnas, manydamas, kad tai būtų 50-oji šių varžybų sukaktis. Pirma IFBB Visata buvo laikyta 1959.
Pažymėkite: aš nemanau sekundę, kad Mėgėjiškų Pasaulių, Europos ar Azijos čempionatų nugalėtojai yra laisvas narkotikas. Kiekvienas naudoja atlikimo padidinimo vaistų didelius kiekius. Tada varžybų pabaigoje saujelė geriausios 5 kiekvienos iš klasių yra atsitiktinai išrinktos vaistų testams, kuriuos jie nuvilia. Visi kiti pereina pozicijose. Mano nuomone. 2009 m. balandžio 9-ąją

NEREIKIA EILINIO KOMENTARO JAV KULTŪRIZMO FORUME PAVERSTI OFICIALIA INFORMACIJA

Kalbėkime iš esmės, nes įvairiausiems komentarams ir nuomonėms čia nebus galo.
Timas nėra oficialus asmuo, atstovaujantis sportą. Jo nuomonė yra tik jo ASMENINĖ nuomonė (panašiai, lyg čia pasisakytų R.Bimba, kuris neatstovauja NIEKO, ir yra tik privatus asmuo, net ne koks garsus Lietuvos lygio sportininkas).
Visa, ką Timas išsakė, yra tik minčių kratinys, kur nėra sudėti AKCENTAI.
O REIKŠMINGI JURIDIŠKAI AKCENTAI Timo laiške yra tokie:

1. IFBB niekada nebuvo sporto federacija, o tik privati komercinė firma-korporacija. Apie IFBB korporacijos perkėlimą į Ispaniją Timas nusišneka, nes aiškiai nėra susipažinęs su IFBB dokumentais, kurie yra paviešinti čia mūsų forume.

2. Vidaus nesutarimai IFBB korporacijoje vyko jau nuo seno, o dabar vyksta tikras karas

3. Timas pripažįsta, kad visi IFBB pasaulio, Azijos ir Europos čempionai buvo naudoję dopingą, todėl kaltinimai dėl dopingo iš abiejų pusių yra beprasmiai

Daugiau Timo pasisakyme NIEKO ESMINGO NĖRA.
Azijos kultūrizmo federacija, remiama Azijos Olimpinio komiteto pritarimu ir pinigais, iškėlė RAFAELIO SANTOCHOS IFBB komercinei firmai rimtus kaltinimus ir, vadovaujama Azijos federacijos prezidento Jungtinių Arabų Emyratų šeicho OSAMOS AL ŠAFARO, Londone padavė IFBB į teismą.

taip net ir nepagalvosi? :idea:
IFBB PRALAIMI KOVĄ DĖL AZIJOS
Citatos iš Azijos kultūrizmo federacijos prezidento ir Jungtinių Arabų Emyratų šeicho OSAMOS AL ŠAFARO pasisakymo „GULF NEWS“ dienraštyje:
IFBB neseniai vykusiame renginyje Indijoje pabandė sukurti naują Azijos kultūrizmo federaciją, tačiau Azijos Olimpinis komitetas nepalaikė IFBB, bet parėmė IFBB priešus, kuriems vadovauja Jungtinių Arabų Emyratų šeichas OSAMA AL ŠAFARAS.
Iš 38 Azijos šalių 33 liko su RAFAELIO SANTOCHOS priešais, o IFBB sugebėjo išlaikyti tik 5 šalis: Palestiną, Katarą, Šri Lanką, Japoniją ir Pietų Korėją. Be to, Indijoje vyko ypatingai silpnos ir menkos IFBB varžybos.
Visa Azija rugpjūčio viduryje susirinks į Tailandą, kur vyks IFBB priešų renginys. Tos Azijos šalys, kurios nedalyvaus Tailande, bus pasmerktos Azijos olimpinio komiteto ir diskvalifikuotos.
Ypatingai IFBB priešus palaiko Dubajaus šeichas, JAE ministras pirmininkas ir JAE vice prezidentas šeichas MOHAMADAS BIN RAŠIDAS AL MAKTUMAS (His Highness Shaikh Mohammad Bin Rashid Al Maktoum). RAFAELIO SANTOCHOS IFBB neturi jokių šansų į pergalę.

„GULF NEWS“

I will ensure our integrity is kept intact - Al Shafar
Dubai: President of the ABBF Osama Al Shafar has maintained that he is willing to go any extent to ensure the integrity of the ABBF, its member nations and his officials is kept intact.
"At the moment they are having a Hearing Committee between the IFBB and Qatar to try and create a parallel federation for Asia. What support do they have? We have the backing of 33 of the 37 members registered with the ABBF. The five who are not with us are Qatar, Palestine, Sri Lanka, Japan and South Korea," Al Shafar said.
"The IFBB have sanctioned an Asian competition in Aurangabad, India, and I doubt they have a handful of athletes participating there. The actual Asian competition will be held next month. "Our plan of action is that we will have a meeting in Bangkok next month and we will see who is backing us and who is not. Whoever is absent will be suspended from the AFBB," Al Shafar said.
"We have the full support of the UAE National Olympic Committee and from the Dubai Government and His Highness Shaikh Mohammad Bin Rashid Al Maktoum, Vice-President and Prime Minister of the UAE and Ruler of Dubai," Al Shafar said.
"Yousuf Al Serkal, Vice-President of the UAE National Olympic Committee (NOC) and Saeed Abdul Gaffar, the UAE NOC General-Secretary have done a good job in supporting us and showing the people that ABFF is still under our umbrella with me as its president. I don't know why the IFBB is trying to destabilise our organisation when we are elected members."
WFF secretary service Wrote:IFBB PRALAIMI KOVĄ DĖL AZIJOS
Citatos iš Azijos kultūrizmo federacijos prezidento ir Jungtinių Arabų Emyratų šeicho OSAMOS AL ŠAFARO pasisakymo „GULF NEWS“ dienraštyje:
IFBB neseniai vykusiame renginyje Indijoje pabandė sukurti naują Azijos kultūrizmo federaciją, tačiau Azijos Olimpinis komitetas nepalaikė IFBB, bet parėmė IFBB priešus, kuriems vadovauja Jungtinių Arabų Emyratų šeichas OSAMA AL ŠAFARAS.
Iš 38 Azijos šalių 33 liko su RAFAELIO SANTOCHOS priešais, o IFBB sugebėjo išlaikyti tik 5 šalis: Palestiną, Katarą, Šri Lanką, Japoniją ir Pietų Korėją. Be to, Indijoje vyko ypatingai silpnos ir menkos IFBB varžybos.
Visa Azija rugpjūčio viduryje susirinks į Tailandą, kur vyks IFBB priešų renginys. Tos Azijos šalys, kurios nedalyvaus Tailande, bus pasmerktos Azijos olimpinio komiteto ir diskvalifikuotos.
Ypatingai IFBB priešus palaiko Dubajaus šeichas, JAE ministras pirmininkas ir JAE vice prezidentas šeichas MOHAMADAS BIN RAŠIDAS AL MAKTUMAS (His Highness Shaikh Mohammad Bin Rashid Al Maktoum). RAFAELIO SANTOCHOS IFBB neturi jokių šansų į pergalę.

„GULF NEWS“

I will ensure our integrity is kept intact - Al Shafar
Dubai: President of the ABBF Osama Al Shafar has maintained that he is willing to go any extent to ensure the integrity of the ABBF, its member nations and his officials is kept intact.
"At the moment they are having a Hearing Committee between the IFBB and Qatar to try and create a parallel federation for Asia. What support do they have? We have the backing of 33 of the 37 members registered with the ABBF. The five who are not with us are Qatar, Palestine, Sri Lanka, Japan and South Korea," Al Shafar said.
"The IFBB have sanctioned an Asian competition in Aurangabad, India, and I doubt they have a handful of athletes participating there. The actual Asian competition will be held next month. "Our plan of action is that we will have a meeting in Bangkok next month and we will see who is backing us and who is not. Whoever is absent will be suspended from the AFBB," Al Shafar said.
"We have the full support of the UAE National Olympic Committee and from the Dubai Government and His Highness Shaikh Mohammad Bin Rashid Al Maktoum, Vice-President and Prime Minister of the UAE and Ruler of Dubai," Al Shafar said.
"Yousuf Al Serkal, Vice-President of the UAE National Olympic Committee (NOC) and Saeed Abdul Gaffar, the UAE NOC General-Secretary have done a good job in supporting us and showing the people that ABFF is still under our umbrella with me as its president. I don't know why the IFBB is trying to destabilise our organisation when we are elected members."
edita_wff Wrote:
WFF secretary service Wrote:IFBB PRALAIMI KOVĄ DĖL AZIJOS
Citatos iš Azijos kultūrizmo federacijos prezidento ir Jungtinių Arabų Emyratų šeicho OSAMOS AL ŠAFARO pasisakymo „GULF NEWS“ dienraštyje:
IFBB neseniai vykusiame renginyje Indijoje pabandė sukurti naują Azijos kultūrizmo federaciją, tačiau Azijos Olimpinis komitetas nepalaikė IFBB, bet parėmė IFBB priešus, kuriems vadovauja Jungtinių Arabų Emyratų šeichas OSAMA AL ŠAFARAS.
Iš 38 Azijos šalių 33 liko su RAFAELIO SANTOCHOS priešais, o IFBB sugebėjo išlaikyti tik 5 šalis: Palestiną, Katarą, Šri Lanką, Japoniją ir Pietų Korėją. Be to, Indijoje vyko ypatingai silpnos ir menkos IFBB varžybos.
Visa Azija rugpjūčio viduryje susirinks į Tailandą, kur vyks IFBB priešų renginys. Tos Azijos šalys, kurios nedalyvaus Tailande, bus pasmerktos Azijos olimpinio komiteto ir diskvalifikuotos.
Ypatingai IFBB priešus palaiko Dubajaus šeichas, JAE ministras pirmininkas ir JAE vice prezidentas šeichas MOHAMADAS BIN RAŠIDAS AL MAKTUMAS (His Highness Shaikh Mohammad Bin Rashid Al Maktoum). RAFAELIO SANTOCHOS IFBB neturi jokių šansų į pergalę.

„GULF NEWS“

I will ensure our integrity is kept intact - Al Shafar
Dubai: President of the ABBF Osama Al Shafar has maintained that he is willing to go any extent to ensure the integrity of the ABBF, its member nations and his officials is kept intact.
"At the moment they are having a Hearing Committee between the IFBB and Qatar to try and create a parallel federation for Asia. What support do they have? We have the backing of 33 of the 37 members registered with the ABBF. The five who are not with us are Qatar, Palestine, Sri Lanka, Japan and South Korea," Al Shafar said.
"The IFBB have sanctioned an Asian competition in Aurangabad, India, and I doubt they have a handful of athletes participating there. The actual Asian competition will be held next month. "Our plan of action is that we will have a meeting in Bangkok next month and we will see who is backing us and who is not. Whoever is absent will be suspended from the AFBB," Al Shafar said.
"We have the full support of the UAE National Olympic Committee and from the Dubai Government and His Highness Shaikh Mohammad Bin Rashid Al Maktoum, Vice-President and Prime Minister of the UAE and Ruler of Dubai," Al Shafar said.
"Yousuf Al Serkal, Vice-President of the UAE National Olympic Committee (NOC) and Saeed Abdul Gaffar, the UAE NOC General-Secretary have done a good job in supporting us and showing the people that ABFF is still under our umbrella with me as its president. I don't know why the IFBB is trying to destabilise our organisation when we are elected members."

aisku!
IFBB NORI DAUGIAU PINIGĖLIŲ IŠ SPORTININKŲ

Nuo šiol visose IFBB varžybose delegatai, treneriai, masažuotojai ir sportininkai mokės po 200 dolerių starto mokestį kiekvienas.


From: mohd abdulla <mohd_bwbb@yahoo.com>
Subject: (100%)
To: "Rafael Santonja" <internacional@santonja.com>, "Dr. Eng. Adel Fahim" <efbb@tedata.net.eg>, w.tierney2@ukonline.co..uk, "Mauricio de Arruda" <mauricio@santonja.com>
Cc: "Osama Al Shafar" <osama@alshafar.ae>, "Paul Chua" <abbfasia@yahoo.com.sg>
Date: Monday, 10 August, 2009, 12:11 AM

Dear Dr. Rafael Santonja,
I am flabbergasted to read the IFBB's INSPECTION REPORT on Doha World Men's Bodybuilding Championships and notice that the IFBB is SUCKING the blood of the poor officials and bodybuilders by charging a fee of US$200 for registration fee instead of US$100 as per the previous years.
One hundred percent increment (100%). Who takes the money? Is it the IFBB or AFIFF or your company (Corporation), and in which account, and if there is an account?
The IFBB is making MONEY from the POOR BODYBUILDERS and OFFICIALS and this is a SIN, and corrupt practices. Any decision for the increment must be discussed and approved in the Congress.
Mohamed.
AZIJOS FRONTE NIEKO NAUJO. IFBB VĖL PRALAIMĖJO

IFBB pripažino Patajoje vyksiantį Azijos kultūrizmo čempionatą negaliojančiu, o Azijos Olimpinis Komitetas spiovė į IFBB ir palaiko IFBB priešus – JAE šeicho OSAMOS AL ŠAFARO vadovaujamą Azijos kultūrizmo federaciją.
Šios dienos laiškas iš AZIJOS OLIMPINIO KOMITETO, remiant Azijos kultūrizmo federaciją ir NEREMIAMT IFBB


From: Nayaf [mailto:Nayaf@OCASIA.ORG]
Sent: Monday, August 10, 2009 1:10 PM
To: afghanistan_noc@yahoo.com; afg_noc@yahoo.com; noc-ban@bdonline.com; ioa@nde.vsnl.net.in; info@nocmaldives.org; nocpakistan@hotmail.com; nocpakistan@gmail.com; natolcom@slt.lk; Bhusport@druknet.net.bt; bhutannoc@gmail.com; gsd@druknet.bt; olympic@wlink..com.np; Bdnoc@brunet.bn; bruneisports@yahoo.com; Mocygn.mya@mptmail.net.mm; tu@koni.or.id; Olympicl@laotel.com; olympicll@laopdr.com; nocmas@tm.net.my; philolympic@smartbro.net; jose_cojuangco@yahoo.com; camnoc@online.com.kh; admin@snoc.org.sg; Postmaster@olympicthai.or.th; vie@fpt.vn; Joaocarrascalao@bigpond.com; joaocarrascalao@msn.com.au; secretary.general@olympic.kg; sergeshov@yahoo.com; noc@olympic.tj; noctkm@online.tm; olymp@nursat.kz; info@olympic.uz; Mocygn.mya@mptmail.net.mm; Olympic@batelco.com.bh; nociri@neda.net; info@kuwaitolympic.com; Lebolymp@cyberia.net.lb; Omolco@omantel.net.om; qoc@olympic.qa; techaffairs@olympic.qa; saoc@saudiolympic.org.sa; SYROLYMP@YAHOO.COM; uaenoc@emirates.net.ae; uaenoc@eim.ae; jor@nets.com.jo; SecGen@joc.jo; Noc.yemen@y.net.ye; Pal-noc@palnet.com; info@palestineolympic.org; info@noc-yemen.org; kuw.olympic@yahoo.com; coc@olympic.cn; tpe.noc@msa.hinet.net; noc-kp@co.chesin.com; Koc@sports.or.kr; jpn-noc@joc.or.jp; noc@olympic.mn; Secretariat@hkolympic.org; noc@macauolympic.org
Subject: 2009 Asian Body Building and Fitness Championships, Pattaya (THA)

Dear Sir/Madam,
Enclose please find an OCA Circular dated 10th Aug 2009 on above captioned matter.
for OCA Secretariat
WFF secretary service Wrote:AZIJOS FRONTE NIEKO NAUJO. IFBB VĖL PRALAIMĖJO

IFBB pripažino Patajoje vyksiantį Azijos kultūrizmo čempionatą negaliojančiu, o Azijos Olimpinis Komitetas spiovė į IFBB ir palaiko IFBB priešus – JAE šeicho OSAMOS AL ŠAFARO vadovaujamą Azijos kultūrizmo federaciją.
Šios dienos laiškas iš AZIJOS OLIMPINIO KOMITETO, remiant Azijos kultūrizmo federaciją ir NEREMIAMT IFBB


From: Nayaf [mailto:Nayaf@OCASIA.ORG]
Sent: Monday, August 10, 2009 1:10 PM
To: afghanistan_noc@yahoo.com; afg_noc@yahoo.com; noc-ban@bdonline.com; ioa@nde.vsnl.net.in; info@nocmaldives.org; nocpakistan@hotmail.com; nocpakistan@gmail.com; natolcom@slt.lk; Bhusport@druknet.net.bt; bhutannoc@gmail.com; gsd@druknet.bt; olympic@wlink..com.np; Bdnoc@brunet.bn; bruneisports@yahoo.com; Mocygn.mya@mptmail.net.mm; tu@koni.or.id; Olympicl@laotel.com; olympicll@laopdr.com; nocmas@tm.net.my; philolympic@smartbro.net; jose_cojuangco@yahoo.com; camnoc@online.com.kh; admin@snoc.org.sg; Postmaster@olympicthai.or.th; vie@fpt.vn; Joaocarrascalao@bigpond.com; joaocarrascalao@msn.com.au; secretary.general@olympic.kg; sergeshov@yahoo.com; noc@olympic.tj; noctkm@online.tm; olymp@nursat.kz; info@olympic.uz; Mocygn.mya@mptmail.net.mm; Olympic@batelco.com.bh; nociri@neda.net; info@kuwaitolympic.com; Lebolymp@cyberia.net.lb; Omolco@omantel.net.om; qoc@olympic.qa; techaffairs@olympic.qa; saoc@saudiolympic.org.sa; SYROLYMP@YAHOO.COM; uaenoc@emirates.net.ae; uaenoc@eim.ae; jor@nets.com.jo; SecGen@joc.jo; Noc.yemen@y.net.ye; Pal-noc@palnet.com; info@palestineolympic.org; info@noc-yemen.org; kuw.olympic@yahoo.com; coc@olympic.cn; tpe.noc@msa.hinet.net; noc-kp@co.chesin.com; Koc@sports.or.kr; jpn-noc@joc.or.jp; noc@olympic.mn; Secretariat@hkolympic.org; noc@macauolympic.org
Subject: 2009 Asian Body Building and Fitness Championships, Pattaya (THA)

Dear Sir/Madam,
Enclose please find an OCA Circular dated 10th Aug 2009 on above captioned matter.
for OCA Secretariat
WFF secretary service Wrote:
WFF secretary service Wrote:AZIJOS FRONTE NIEKO NAUJO. IFBB VĖL PRALAIMĖJO

IFBB pripažino Patajoje vyksiantį Azijos kultūrizmo čempionatą negaliojančiu, o Azijos Olimpinis Komitetas spiovė į IFBB ir palaiko IFBB priešus – JAE šeicho OSAMOS AL ŠAFARO vadovaujamą Azijos kultūrizmo federaciją.
Šios dienos laiškas iš AZIJOS OLIMPINIO KOMITETO, remiant Azijos kultūrizmo federaciją ir NEREMIAMT IFBB


From: Nayaf [mailto:Nayaf@OCASIA.ORG]
Sent: Monday, August 10, 2009 1:10 PM
To: afghanistan_noc@yahoo.com; afg_noc@yahoo.com; noc-ban@bdonline.com; ioa@nde.vsnl.net.in; info@nocmaldives.org; nocpakistan@hotmail.com; nocpakistan@gmail.com; natolcom@slt.lk; Bhusport@druknet.net.bt; bhutannoc@gmail.com; gsd@druknet.bt; olympic@wlink..com.np; Bdnoc@brunet.bn; bruneisports@yahoo.com; Mocygn.mya@mptmail.net.mm; tu@koni.or.id; Olympicl@laotel.com; olympicll@laopdr.com; nocmas@tm.net.my; philolympic@smartbro.net; jose_cojuangco@yahoo.com; camnoc@online.com.kh; admin@snoc.org.sg; Postmaster@olympicthai.or.th; vie@fpt.vn; Joaocarrascalao@bigpond.com; joaocarrascalao@msn.com.au; secretary.general@olympic.kg; sergeshov@yahoo.com; noc@olympic.tj; noctkm@online.tm; olymp@nursat.kz; info@olympic.uz; Mocygn.mya@mptmail.net.mm; Olympic@batelco.com.bh; nociri@neda.net; info@kuwaitolympic.com; Lebolymp@cyberia.net.lb; Omolco@omantel.net.om; qoc@olympic.qa; techaffairs@olympic.qa; saoc@saudiolympic.org.sa; SYROLYMP@YAHOO.COM; uaenoc@emirates.net.ae; uaenoc@eim.ae; jor@nets.com.jo; SecGen@joc.jo; Noc.yemen@y.net.ye; Pal-noc@palnet.com; info@palestineolympic.org; info@noc-yemen.org; kuw.olympic@yahoo.com; coc@olympic.cn; tpe.noc@msa.hinet.net; noc-kp@co.chesin.com; Koc@sports.or.kr; jpn-noc@joc.or.jp; noc@olympic.mn; Secretariat@hkolympic.org; noc@macauolympic.org
Subject: 2009 Asian Body Building and Fitness Championships, Pattaya (THA)

Dear Sir/Madam,
Enclose please find an OCA Circular dated 10th Aug 2009 on above captioned matter.
for OCA Secretariat
WFF secretary service Wrote:
WFF secretary service Wrote:
WFF secretary service Wrote:AZIJOS FRONTE NIEKO NAUJO. IFBB VĖL PRALAIMĖJO

IFBB pripažino Patajoje vyksiantį Azijos kultūrizmo čempionatą negaliojančiu, o Azijos Olimpinis Komitetas spiovė į IFBB ir palaiko IFBB priešus – JAE šeicho OSAMOS AL ŠAFARO vadovaujamą Azijos kultūrizmo federaciją.
Šios dienos laiškas iš AZIJOS OLIMPINIO KOMITETO, remiant Azijos kultūrizmo federaciją ir NEREMIAMT IFBB


From: Nayaf [mailto:Nayaf@OCASIA.ORG]
Sent: Monday, August 10, 2009 1:10 PM
To: afghanistan_noc@yahoo.com; afg_noc@yahoo.com; noc-ban@bdonline.com; ioa@nde.vsnl.net.in; info@nocmaldives.org; nocpakistan@hotmail.com; nocpakistan@gmail.com; natolcom@slt.lk; Bhusport@druknet.net.bt; bhutannoc@gmail.com; gsd@druknet.bt; olympic@wlink..com.np; Bdnoc@brunet.bn; bruneisports@yahoo.com; Mocygn.mya@mptmail.net.mm; tu@koni.or.id; Olympicl@laotel.com; olympicll@laopdr.com; nocmas@tm.net.my; philolympic@smartbro.net; jose_cojuangco@yahoo.com; camnoc@online.com.kh; admin@snoc.org.sg; Postmaster@olympicthai.or.th; vie@fpt.vn; Joaocarrascalao@bigpond.com; joaocarrascalao@msn.com.au; secretary.general@olympic.kg; sergeshov@yahoo.com; noc@olympic.tj; noctkm@online.tm; olymp@nursat.kz; info@olympic.uz; Mocygn.mya@mptmail.net.mm; Olympic@batelco.com.bh; nociri@neda.net; info@kuwaitolympic.com; Lebolymp@cyberia.net.lb; Omolco@omantel.net.om; qoc@olympic.qa; techaffairs@olympic.qa; saoc@saudiolympic.org.sa; SYROLYMP@YAHOO.COM; uaenoc@emirates.net.ae; uaenoc@eim.ae; jor@nets.com.jo; SecGen@joc.jo; Noc.yemen@y.net.ye; Pal-noc@palnet.com; info@palestineolympic.org; info@noc-yemen.org; kuw.olympic@yahoo.com; coc@olympic.cn; tpe.noc@msa.hinet.net; noc-kp@co.chesin.com; Koc@sports.or.kr; jpn-noc@joc.or.jp; noc@olympic.mn; Secretariat@hkolympic.org; noc@macauolympic.org
Subject: 2009 Asian Body Building and Fitness Championships, Pattaya (THA)

Dear Sir/Madam,
Enclose please find an OCA Circular dated 10th Aug 2009 on above captioned matter.
for OCA Secretariat

:roll:
Oficialūs pasisakymai įvairių šalių spaudoje apie tai, kad neseniai vykę IFBB renginiai Indijoje yra Azijos Olimpinio Komiteto nepripažįstami ir bereikšmiai:

India
IFBB bodybuilding championship declared as null and void
Mumbai | Tuesday, Jul 28 2009 IST

The Olympic Council of Asia (OCA) has declared bodybuilding championship and electoral Congress organised in Aurangabad by International Federation of Body Building and Fitness (IFBB) as 'null and void'. The 43rd Mr Asia championship was organised in Aurangabad by IFBB. On the second day of this event, Sanjay More was elected general Secretary of Asian federation. Amit Swami, Assistant Secretary General, Asian Body Building
Federation (ABBF) and Executive Director of Indian Body Building and Fitness Federation (IBBF) told UNI that he was opposing this championship right from the day of its announcement. ''The Olympic Council of Asia (OCA) proved how our stand was correct and the organizers in Aurangabad (IFBB) are fake,'' he added.
A letter from OCA clearly stated that all the activities by IFBB and their group at Aurangabad are null and void. The letter clearly proves that ABBF under the leadership of Osama Alshafar (President) and Datuk Paul Chua (Secretary General) is the only recognized body by OCA and next Asian Beach Games (Bodybuilding) will be conducted under the patronage of the ABBF.
Amit Swami also alleged that majority of Asian countries had boycotted the Aurangabad event and they have sent their entries for real Asian Championship to be held at Pattaya (Thailand) from August 11 to 17 this year. This event will be organised by Thailand Bodybuilding Association with support of Thailand Olympic Committee and Sports Authority of Thailand under the patronage of ABBF. 34 Asian countries have already registered their final entries for this event.
He also alleged that the organizers of so-called Asian Bodybuilding Championship at Aurangabad had been misguided people and less then 10 countries participated in the event. They collected funds by saying 40 Asian countries will participate in the championship, then where are the other countries and their participants, Swami questioned. He reiterated that IFBB is registered as Business Corporation and also have VAT number. There are many irregularities in IFBB itself regarding their working and existence as a sports organisation.
He further told UNI that the Indian team selected for the Pattaya (Thailand) Asian Championship includes Daljit Singh (Punjab Police), Rahul Bhist (Uttra Khand), Mohammed Abdullah (Karnataka), Mohammed Illias (Chandigarh), Viney Pandey (Indian Railways) and Vijay Bhadur (Uttar Pardesh) in senior categories.
Contesters in Junior category includes Chandrajit Bora (Assam), Sujit Kumar (Assam) and B. Kadiravan (Pondichery).


http://www.newkerala.com/nkfullnews-1-82131.html

Olympic Council of Asia Declared Bodybuilding Activities in Aurangabad as Null and Void
July 27th, 2009 - 8:53 pm ICT by mahitri -
Aurangabad, July 27 (Correspondent)– The Olympic Council of Asia (OCA) has declared bodybuilding championship and electoral Congress organized in Aurangabad by International Federation of Body Building and Fitness (IFBB) as Null and Void.
The 43rd Mr. Asia championship was organized in Aurangabad by IFBB that was concluded today. On the second day of this event Sanjay More was elected as general Secretary of Asian federation. Amit Swami, Assistant Secretary General, Asian Body Building Federation (ABBF) and Executive Director of Indian Body Building and Fitness Federation (IBBF) told that he was opposing this championship right from the day of its announcement. The Olympic Council of Asia (OCA) proved how our stand was correct and the organizers in Aurangabad (IFBB) are fake.
A letter from OCA clearly stated that all the activities by IFBB and their group at Aurangabad are Null and Void. The letter clearly proves that ABBF under the leadership of Osama Alshafar (President) and Datuk Paul Chua (Secretary General) is the only recognized ABBF by OCA and next Asian Beach Games (Bodybuilding) will be conducted under patronage of the ABBF.
Amit Swami alleged that majority of Asian countries boycotted the Aurangabad event and they have sent their entries for real Asian Championship to be held at Pattaya (Thailand) during August 11 to 17 this year. This event will be organized by Thailand Bodybuilding Association with support of Thailand Olympic Committee and Sports Authority of Thailand under the patronage of ABBF. 34 Asian countries have already registered their final entries for this event.
He also alleged that the organizers of so-called Asian Bodybuilding Championship at Aurangabad had been misguided people and less then 10 countries participated in the event. They collected funds by saying 40 Asian countries will participate in the championship, then where are the rest countries and their participants, Swami questioned. He reiterated that IFBB is registered as Business Corporation and also have VAT number. There are many irregularities in IFBB itself regarding their working and existence as sports organization.
He said that team selected for the Pattaya (Thailand) Asian Championship includes Daljit Singh (Punjab Police), Rahul Bhist (Uttra Khand), Mohammed Abdullah (Karnataka), Mohammed Illias (Chandigarh), Viney Pandey (Indian Railways) and Vijay Bhadur (Uttar Pardesh) in senior categories. Contesters in Junior category includes Chandrajit Bora (Assam), Sujit Kumar Bora(Assam) and B. Kadiravan (Pondichery).

http://www.kashmirtimes.com/sports.htm
IFBB bodybuilding championship declared as null and void
MUMBAI, Jul 28 (UNI): The Olympic Council of Asia (OCA) has declared bodybuilding championship and electoral Congress organised in Aurangabad by International Federation of Body Building and Fitness (IFBB) as 'null and void'.
The 43rd Asia championship was organised in Aurangabad by IFBB. On the second day of this event, Sanjay More was elected general Secretary of Asian federation. Amit Swami, Assistant Secretary General, Asian Body Building Federation (ABBF) and Executive Director of Indian Body Building and Fitness Federation (IBBF) told UNI that he was opposing this championship right from the day of its announcement.
''The Olympic Council of Asia (OCA) proved how our stand was correct and the organizers in Aurangabad (IFBB) are fake,'' he added.
A letter from OCA clearly stated that all the activities by IFBB and their group at Aurangabad are null and void. The letter clearly proves that ABBF under the leadership of Osama Alshafar (President) and Datuk Paul Chua (Secretary General) is the only recognized body by OCA and next Asian Beach Games (Bodybuilding) will be conducted under the patronage of the ABBF.
Amit Swami also alleged that majority of Asian countries had boycotted the Aurangabad event and they have sent their entries for real Asian Championship to be held at Pattaya (Thailand) from August 11 to 17 this year. This event will be organised by Thailand Bodybuilding Association with support of Thailand Olympic Committee and Sports Authority of Thailand under the patronage of ABBF.
34 Asian countries have already registered their final entries for this event.
He also alleged that the organizers of so-called Asian Bodybuilding Championship at Aurangabad had been misguided people and less then 10 countries participated in the event. They collected funds by saying 40 Asian countries will participate in the championship, then where are the other countries and their participants, Swami questioned. He reiterated that IFBB is registered as Business Corporation and also have VAT number. There are many irregularities in IFBB itself regarding their working and existence as a sports organisation.
He further told UNI that the Indian team selected for the Pattaya (Thailand) Asian Championship includes Daljit Singh (Punjab Police), Rahul Bhist (Uttra Khand), Mohammed Abdullah (Karnataka), Mohammed Illias (Chandigarh), Viney Pandey (Indian Railways) and Vijay Bhadur (Uttar Pardesh) in senior categories. Contesters in Junior category includes Chandrajit Bora (Assam), Sujit Kumar (Assam) and B. Kadiravan (Pondichery).
http://news.webindia123.com/news/Article...06211.html
Štai šiek tiek informacijos apie neseniai Indijoje vykusius IFBB Azijos čempionatą ir kongresą
Indijos jaunimo reikalų ministerija, kuruojanti sportą, nedavė leidimo Indijoje organizuoti IFBB Azijos čempionatą (žr. priedą).
IFBB renginyje dalyvavo tik 6 realios šalys, o kitos buvo virtualios.
Azijos IFBB čempionato dalyvių skaičius ir lygis buvo žemas ir menkas kaip niekada.
Kataras sumokėjo kiekvienai federacijai po 5000 dolerių ir apmokėjo kelionės išlaidas, bet Azijos šalys vis tiek nepalaikė IFBB. Už savo finansinį indėlį Katarui atsilyginta: Kataro atstovas paskirtas nauju Azijos IFBB prezidentu.
IFBB Azijoje išplatino grąsinantį diskvalifikacijomis laišką, kad neleisti nacionalinėms federacijoms dalyvauti Azijos čempionate Patajoje, kurį rengia IFBB priešai. Bet į Patają vakar atvyko 33 šalių delegacijos, kai Indijoje IFBB surinko per pinigų viliones tik 6 šalis.


«THE NEWS WHICH I WAS PROMISSED YOU AS FOLLOWS: MINISTRY OF YOUTH AFFAIRS HAS NOT GIVEn PERMISSION TO INDAIN BODYBUILDING FEDERATION TO ORGANIZE MR. ASIA IN INDIA. HOW COME INDIA ORGANIZE THIS CHAMPIONSHIP WITHOUT THE APPROVAL OF TOP SPORT ORGANIZATION, IT IS VERY STRANGE!!!!!!!!
PLEASE SEE THE ATTACHED FOR PROOF WHAT I SAID».
«THE CHAMPIONSHIP IN INDIA IS NOT SUPPORTRD BY MINISTRY OF SPORT IN INDIA, THERFORE IT IS NOT LEGAL».

Please click this below link and you will find news about illegal championship of Aurangabad.

http://news.webindia123.com/news/article...00425.html
«KUWAIT = NO FEDERATION (ILLEGAL) NO VOTE
QATAR = YES
BAHRAIN = YES (ONE OT THE ATHELET BANNED FOR LIFE) ILLEGAL NO VOTE
KOREA = YES
JAPAN = YES
SRILANKA = YES (NOT STRONG TEAM)
TAJIKSTAN = NO ATHELTE
AZARBAIJAN = NOT FROM ASIA (EURORPE) ILLEGAL NO VOTE
INDIA = YES
UZBEKISTAN = NO FEDERATIO ONLY POWERLIFTING FEDERATION.ILLEGAL NO VOTE
Palestine = NO ATHELETE»
«THE IFBB CHAMPIONSHIP WHICH WAS HELD IN INDIA AND CALLED ELCTORAL MR. ASIA BODYBUIDLING EVENT FROM 24th -27th OF JULY 2008 WAS A GREAT FAILER, AND IFBB WAS CHEATING ALL THAT IT WAS VERY SUCCESSFUL. FROM THE BELOW RESULTS OF THE 1st AFBF CHAMPIONSHIP , IT SHOWS THAT ONLY 41 ATHELTES PARTICPATED FROM 8 COUNTRIES ( KOREA, JAPAN, INDIA, SARILANKA, UZBAKSTAN, BAHRAIN, QATAR, AND KAZAKHSTAN ).
- 55kgs: Gold Shin Sung Tae [Korea] (One athlete )
- 60kgs: Gold: Jeong Lihyang ( Korea ), Silver: Hiroshi Tsuda ( Japan ), Bronze: Kazumi Kokubo ( Japan ), 4th: Ravi Kumar ( India ) ( 4 athletes )
-65kgs: Gold: Hong Hyeong Ho ( Korea ), Silver: Kishan Singh ( India ), Bronze: Takashi Yamazaki ( Japan ), 4th: Peter Joseph ( India ), 5th: Farook Fazil ( Sri Lanka ) - ( 5 athletes )
-70kgs: Gold: Kenji Kndo ( Japan ), Silver: Borun Yumnam ( India ), Bronze: Bang Jaejin ( Korea ), 4th: Parvesh ( India ), 5th: Ibragimov Doniyorbek ( Uzbekistan ). ( 5 athletes )
-75kg: Gold: Arafat Yaqoob ( Bahrain ), Silver: Nam Kyoungyun ( Korea ). Bronze: Jalaal Al Rayashi (Qatar0, 4th: Junil Matsusshirta ( Japan ), 5th: Niyazov Dilshod ( Uzbekistan ). ( 5 athletes )
-80kgs: Gold: Boo Chang Soon ( Korea ), Silver: Park Injung ( Korea ), Bronze: Sayad Nasralla Hashem ( Bahrain ), 4th: Amit Choudhry ( India ), 5th: Shaolin Singh ( India ) - ( 5 athletes )
-85kgs: Gold: Lee Jin Ho ( Korea ), Silver: M. Rajendran ( India ), Bronze Wahab Al Naemi ( Qatar ), 4th: Akulovich Vladimir ( Kazakhstan ), 5th: Kosimov Farruh ( Uzbekistan ). ( 5 athletes )
-90kgs: Gold: Kaml Abdul Salam ( Qatar ), Silver: Choli Minseok ( Korea ), Bronze: Gokul Das ( India ), 4th: Svetlakov Alexandr ( Kazakhstan ). ( 4 athletes )
-100kgs: Gold: Sami Al Haddad ( Bahrain ), Silver: Kim Songkuk ( Korea ), Bronze: Jagdish Kumar ( India ), 4th: Jagjit Singh ( India ). ( 4 athletes )
Over 100kgs: Gold: Raed Fuad Abdul Rahman ( Bahrain ), Silver: Varinder Ghuman ( India ), 3rd: Khalid Al Dosari ( Qatar ). ( 3 athletes )»
«IN SPITE IFBB BANNED ABBF, ANF FORMED A NEW COMMISSION UNDER LEADERSHIP OF SECRETARY GENERAL OF QATAR BODYBYBUILDING FEDEARTION MR. EBRAHIM KAFOUD, AND THEY WILL HAVE THERI 1ST ASIN CHAMPIONSHIP IN INDIA FROM 24th - 27th OF JULY 2009, AND ABBF WILL HAVE THEIR 43rd ASIAN BODYBUILDING (JUNIOR, MEN'S, MASTER, WOMEN) BODY CLASSIC, FITNESS, AND CELEBRATE THE 50 YEARS ANNVERSARY OF FOUNDATION OF ABBF.
I FELL THAT THE CHAMPIONSHIP IN THAILAND WILL BE MORE SUCCESSFFUL, AND PLEANTY OF COUNTRIES WILL PARTICIPATE IN THIS LEGGALL CHAMPIONSHIP, IN SPITE THE CHAMPUIONSHIP IN INDIA WILL BE WITH MINIMUM 8 COUNTRIES PARTICIAPATION, AND WILL NOT SUCCESS IN SPITE THE QATAR FEDERATION OFFERING 5000 US $ + 3 FREE AIR TICKETS FOR EACH COUNTRY».
«IN SPITE IFBB BANNED ABBF, ANF FORMED A NEW COMMISSION UNDER LEADERSHIP OF SECRETARY GENERAL OF QATAR BODYBYBUILDING FEDEARTION MR. EBRAHIM KAFOUD, AND THEY WILL HAVE THERI 1ST ASIN CHAMPIONSHIP IN INDIA FROM 24th - 27th OF JULY 2009, AND ABBF WILL HAVE THEIR 43rd ASIAN BODYBUILDING (JUNIOR, MEN'S, MASTER, WOMEN) BODY CLASSIC, FITNESS, AND CELEBRATE THE 50 YEARS ANNVERSARY OF FOUNDATION OF ABBF.
I FELL THAT THE CHAMPIONSHIP IN THAILAND WILL BE MORE SUCCESSFFUL, AND PLEANTY OF COUNTRIES WILL PARTICIPATE IN THIS LEGGALL CHAMPIONSHIP, IN SPITE THE CHAMPUIONSHIP IN INDIA WILL BE WITH MINIMUM 8 COUNTRIES PARTICIAPATION, AND WILL NOT SUCCESS IN SPITE THE QATAR FEDERATION OFFERING 5000 US $ + 3 FREE AIR TICKETS FOR EACH COUNTRY.»
«EAR SCHMOE BUSTER YOU ARE RIGHT, GREAT CHAMPIONSHIP, ONLY 6 COUNTRIES PARTICIPATED IN ELECTORAL CHAMPIONSHIP, WHICH WAS NOT LEGAL AND AGAINST THE CONSTITUTION ( 2/3 OF THE AFFILLIATED FEDERATION NEEDED TO HAVE ELECTORAL CONGRESS ), AND EACH CATEGORY ABOPUT 2 -3.
QATAR FEDERATION SPENDS HUGE AMMOUNT OF MONEY TO MAKE THIS ECENT SUCCESSFUL, IN SPITE THEY BROUGTH 2 GUEST POSERS, BUT UNFORTUNITLY FAILED. DO YOU HAVE MUCH QATAR SPEND, MORE THAN 1.000.000 US4. CRAZY PEOPLE, HAVE MONEY BUT THEEY DON'T KNOW HOW TO SPEND.
COUNTRIES PRESENT IN THE EVENT
Asst. Secretary – ABBF»
«IT WILL BE THE MOST SUCCESSFUL CHAMPIONSHIP IN THE HISTORY OF BODYBUILDNG, ALL THE CREDIT SHOULD GO TO RAFAEL SANTONJA AND QATAR FOR THEIR FINANCIAL SUPPORT TO HELD IT IN INDIA. GOD KNOW HOW MUCH THEY PAID TO GETHER ONLY 9 COUNTRIES FROM ASIA. 2/3 OF COUNTRIES HAS NO HISTORY IN BODYBUILDING AT ALL».
„IFBB SEND THREATENING LETTER TO ALL 33 COUNTRIES WHICH WILL PARTICIPATE IN PATTAYA - THAILAND, BY FINE, SUSPENSION, OR EXPELLED, BUT:
IFBB LOSING OUT IN ASIA AND THEY FEAR LOSING 30 OVER COUNTRIES AS MEMBERS....THEY KNOW THAT WE WILL DEFEND OUR RIGHTS, PRIDE AND DIGNITY AND WILL NEVER ALLOW THEM TO DICTATE US.
WE CHALLENGE THE IFBB TO EXPEL OR SUSPEND ALL THE 33 NATIONS IN ASIA SINCE THEY HAVE INDICATED IN THEIR LETTER WITH THREATS TO ALL OF ASIA.
THE IFBB CANNOT THREATEN ASIANS AND RULE BY THE SWORD, OUR PRIDE CANNOT BE TAKEN AWAY BY THE BOGUS RULES OF THE IFBB AND ARTICLE 20.1 WHICH GIVES THE ABSOLUTE POWER TO THE PRESIDENT. IN SPITE MONEY OFFICER OF 5000 US $ +2 FREE FOR TICKETS FOR EACH COUNTRY, TILL NOW 7 COUNTRIES CONFIRMED TO PARTICIPATE IN THE CHAMPIONSHIP WHICH WILL BE HELD IN INDIA FROM 24th -27th OF JULY, IT WILL A GREAT SHAME FOR IFBB, BECAUSE HE FAILED TO DEVIDE THE ASIA. HE DOESN’T KNOW THAT ASIAN NEVER SELLS THIER ETHICS, RIGHTS, AND DIGNITY.
PLEASE SEE THE BELOW THE EMAILS WHICH INDIAN FEDERATION SEND TO ALL TO ATTEND, AND THE ANSWER OF ONE THE ASIAN BB FEDERATION“.
WFF secretary service Wrote:Štai šiek tiek informacijos apie neseniai Indijoje vykusius IFBB Azijos čempionatą ir kongresą
Indijos jaunimo reikalų ministerija, kuruojanti sportą, nedavė leidimo Indijoje organizuoti IFBB Azijos čempionatą (žr. priedą).
IFBB renginyje dalyvavo tik 6 realios šalys, o kitos buvo virtualios.
Azijos IFBB čempionato dalyvių skaičius ir lygis buvo žemas ir menkas kaip niekada.
Kataras sumokėjo kiekvienai federacijai po 5000 dolerių ir apmokėjo kelionės išlaidas, bet Azijos šalys vis tiek nepalaikė IFBB. Už savo finansinį indėlį Katarui atsilyginta: Kataro atstovas paskirtas nauju Azijos IFBB prezidentu.
IFBB Azijoje išplatino grąsinantį diskvalifikacijomis laišką, kad neleisti nacionalinėms federacijoms dalyvauti Azijos čempionate Patajoje, kurį rengia IFBB priešai. Bet į Patają vakar atvyko 33 šalių delegacijos, kai Indijoje IFBB surinko per pinigų viliones tik 6 šalis.


«THE NEWS WHICH I WAS PROMISSED YOU AS FOLLOWS: MINISTRY OF YOUTH AFFAIRS HAS NOT GIVEn PERMISSION TO INDAIN BODYBUILDING FEDERATION TO ORGANIZE MR. ASIA IN INDIA. HOW COME INDIA ORGANIZE THIS CHAMPIONSHIP WITHOUT THE APPROVAL OF TOP SPORT ORGANIZATION, IT IS VERY STRANGE!!!!!!!!
PLEASE SEE THE ATTACHED FOR PROOF WHAT I SAID».
«THE CHAMPIONSHIP IN INDIA IS NOT SUPPORTRD BY MINISTRY OF SPORT IN INDIA, THERFORE IT IS NOT LEGAL».

Please click this below link and you will find news about illegal championship of Aurangabad.

http://news.webindia123.com/news/article...00425.html
«KUWAIT = NO FEDERATION (ILLEGAL) NO VOTE
QATAR = YES
BAHRAIN = YES (ONE OT THE ATHELET BANNED FOR LIFE) ILLEGAL NO VOTE
KOREA = YES
JAPAN = YES
SRILANKA = YES (NOT STRONG TEAM)
TAJIKSTAN = NO ATHELTE
AZARBAIJAN = NOT FROM ASIA (EURORPE) ILLEGAL NO VOTE
INDIA = YES
UZBEKISTAN = NO FEDERATIO ONLY POWERLIFTING FEDERATION.ILLEGAL NO VOTE
Palestine = NO ATHELETE»
«THE IFBB CHAMPIONSHIP WHICH WAS HELD IN INDIA AND CALLED ELCTORAL MR. ASIA BODYBUIDLING EVENT FROM 24th -27th OF JULY 2008 WAS A GREAT FAILER, AND IFBB WAS CHEATING ALL THAT IT WAS VERY SUCCESSFUL. FROM THE BELOW RESULTS OF THE 1st AFBF CHAMPIONSHIP , IT SHOWS THAT ONLY 41 ATHELTES PARTICPATED FROM 8 COUNTRIES ( KOREA, JAPAN, INDIA, SARILANKA, UZBAKSTAN, BAHRAIN, QATAR, AND KAZAKHSTAN ).
- 55kgs: Gold Shin Sung Tae [Korea] (One athlete )
- 60kgs: Gold: Jeong Lihyang ( Korea ), Silver: Hiroshi Tsuda ( Japan ), Bronze: Kazumi Kokubo ( Japan ), 4th: Ravi Kumar ( India ) ( 4 athletes )
-65kgs: Gold: Hong Hyeong Ho ( Korea ), Silver: Kishan Singh ( India ), Bronze: Takashi Yamazaki ( Japan ), 4th: Peter Joseph ( India ), 5th: Farook Fazil ( Sri Lanka ) - ( 5 athletes )
-70kgs: Gold: Kenji Kndo ( Japan ), Silver: Borun Yumnam ( India ), Bronze: Bang Jaejin ( Korea ), 4th: Parvesh ( India ), 5th: Ibragimov Doniyorbek ( Uzbekistan ). ( 5 athletes )
-75kg: Gold: Arafat Yaqoob ( Bahrain ), Silver: Nam Kyoungyun ( Korea ). Bronze: Jalaal Al Rayashi (Qatar0, 4th: Junil Matsusshirta ( Japan ), 5th: Niyazov Dilshod ( Uzbekistan ). ( 5 athletes )
-80kgs: Gold: Boo Chang Soon ( Korea ), Silver: Park Injung ( Korea ), Bronze: Sayad Nasralla Hashem ( Bahrain ), 4th: Amit Choudhry ( India ), 5th: Shaolin Singh ( India ) - ( 5 athletes )
-85kgs: Gold: Lee Jin Ho ( Korea ), Silver: M. Rajendran ( India ), Bronze Wahab Al Naemi ( Qatar ), 4th: Akulovich Vladimir ( Kazakhstan ), 5th: Kosimov Farruh ( Uzbekistan ). ( 5 athletes )
-90kgs: Gold: Kaml Abdul Salam ( Qatar ), Silver: Choli Minseok ( Korea ), Bronze: Gokul Das ( India ), 4th: Svetlakov Alexandr ( Kazakhstan ). ( 4 athletes )
-100kgs: Gold: Sami Al Haddad ( Bahrain ), Silver: Kim Songkuk ( Korea ), Bronze: Jagdish Kumar ( India ), 4th: Jagjit Singh ( India ). ( 4 athletes )
Over 100kgs: Gold: Raed Fuad Abdul Rahman ( Bahrain ), Silver: Varinder Ghuman ( India ), 3rd: Khalid Al Dosari ( Qatar ). ( 3 athletes )»
«IN SPITE IFBB BANNED ABBF, ANF FORMED A NEW COMMISSION UNDER LEADERSHIP OF SECRETARY GENERAL OF QATAR BODYBYBUILDING FEDEARTION MR. EBRAHIM KAFOUD, AND THEY WILL HAVE THERI 1ST ASIN CHAMPIONSHIP IN INDIA FROM 24th - 27th OF JULY 2009, AND ABBF WILL HAVE THEIR 43rd ASIAN BODYBUILDING (JUNIOR, MEN'S, MASTER, WOMEN) BODY CLASSIC, FITNESS, AND CELEBRATE THE 50 YEARS ANNVERSARY OF FOUNDATION OF ABBF.
I FELL THAT THE CHAMPIONSHIP IN THAILAND WILL BE MORE SUCCESSFFUL, AND PLEANTY OF COUNTRIES WILL PARTICIPATE IN THIS LEGGALL CHAMPIONSHIP, IN SPITE THE CHAMPUIONSHIP IN INDIA WILL BE WITH MINIMUM 8 COUNTRIES PARTICIAPATION, AND WILL NOT SUCCESS IN SPITE THE QATAR FEDERATION OFFERING 5000 US $ + 3 FREE AIR TICKETS FOR EACH COUNTRY».
«IN SPITE IFBB BANNED ABBF, ANF FORMED A NEW COMMISSION UNDER LEADERSHIP OF SECRETARY GENERAL OF QATAR BODYBYBUILDING FEDEARTION MR. EBRAHIM KAFOUD, AND THEY WILL HAVE THERI 1ST ASIN CHAMPIONSHIP IN INDIA FROM 24th - 27th OF JULY 2009, AND ABBF WILL HAVE THEIR 43rd ASIAN BODYBUILDING (JUNIOR, MEN'S, MASTER, WOMEN) BODY CLASSIC, FITNESS, AND CELEBRATE THE 50 YEARS ANNVERSARY OF FOUNDATION OF ABBF.
I FELL THAT THE CHAMPIONSHIP IN THAILAND WILL BE MORE SUCCESSFFUL, AND PLEANTY OF COUNTRIES WILL PARTICIPATE IN THIS LEGGALL CHAMPIONSHIP, IN SPITE THE CHAMPUIONSHIP IN INDIA WILL BE WITH MINIMUM 8 COUNTRIES PARTICIAPATION, AND WILL NOT SUCCESS IN SPITE THE QATAR FEDERATION OFFERING 5000 US $ + 3 FREE AIR TICKETS FOR EACH COUNTRY.»
«EAR SCHMOE BUSTER YOU ARE RIGHT, GREAT CHAMPIONSHIP, ONLY 6 COUNTRIES PARTICIPATED IN ELECTORAL CHAMPIONSHIP, WHICH WAS NOT LEGAL AND AGAINST THE CONSTITUTION ( 2/3 OF THE AFFILLIATED FEDERATION NEEDED TO HAVE ELECTORAL CONGRESS ), AND EACH CATEGORY ABOPUT 2 -3.
QATAR FEDERATION SPENDS HUGE AMMOUNT OF MONEY TO MAKE THIS ECENT SUCCESSFUL, IN SPITE THEY BROUGTH 2 GUEST POSERS, BUT UNFORTUNITLY FAILED. DO YOU HAVE MUCH QATAR SPEND, MORE THAN 1.000.000 US4. CRAZY PEOPLE, HAVE MONEY BUT THEEY DON'T KNOW HOW TO SPEND.
COUNTRIES PRESENT IN THE EVENT
Asst. Secretary – ABBF»
«IT WILL BE THE MOST SUCCESSFUL CHAMPIONSHIP IN THE HISTORY OF BODYBUILDNG, ALL THE CREDIT SHOULD GO TO RAFAEL SANTONJA AND QATAR FOR THEIR FINANCIAL SUPPORT TO HELD IT IN INDIA. GOD KNOW HOW MUCH THEY PAID TO GETHER ONLY 9 COUNTRIES FROM ASIA. 2/3 OF COUNTRIES HAS NO HISTORY IN BODYBUILDING AT ALL».
„IFBB SEND THREATENING LETTER TO ALL 33 COUNTRIES WHICH WILL PARTICIPATE IN PATTAYA - THAILAND, BY FINE, SUSPENSION, OR EXPELLED, BUT:
IFBB LOSING OUT IN ASIA AND THEY FEAR LOSING 30 OVER COUNTRIES AS MEMBERS....THEY KNOW THAT WE WILL DEFEND OUR RIGHTS, PRIDE AND DIGNITY AND WILL NEVER ALLOW THEM TO DICTATE US.
WE CHALLENGE THE IFBB TO EXPEL OR SUSPEND ALL THE 33 NATIONS IN ASIA SINCE THEY HAVE INDICATED IN THEIR LETTER WITH THREATS TO ALL OF ASIA.
THE IFBB CANNOT THREATEN ASIANS AND RULE BY THE SWORD, OUR PRIDE CANNOT BE TAKEN AWAY BY THE BOGUS RULES OF THE IFBB AND ARTICLE 20.1 WHICH GIVES THE ABSOLUTE POWER TO THE PRESIDENT. IN SPITE MONEY OFFICER OF 5000 US $ +2 FREE FOR TICKETS FOR EACH COUNTRY, TILL NOW 7 COUNTRIES CONFIRMED TO PARTICIPATE IN THE CHAMPIONSHIP WHICH WILL BE HELD IN INDIA FROM 24th -27th OF JULY, IT WILL A GREAT SHAME FOR IFBB, BECAUSE HE FAILED TO DEVIDE THE ASIA. HE DOESN’T KNOW THAT ASIAN NEVER SELLS THIER ETHICS, RIGHTS, AND DIGNITY.
PLEASE SEE THE BELOW THE EMAILS WHICH INDIAN FEDERATION SEND TO ALL TO ATTEND, AND THE ANSWER OF ONE THE ASIAN BB FEDERATION“.
WFF secretary service Wrote:Štai šiek tiek informacijos apie neseniai Indijoje vykusius IFBB Azijos čempionatą ir kongresą
Indijos jaunimo reikalų ministerija, kuruojanti sportą, nedavė leidimo Indijoje organizuoti IFBB Azijos čempionatą (žr. priedą).
IFBB renginyje dalyvavo tik 6 realios šalys, o kitos buvo virtualios.
Azijos IFBB čempionato dalyvių skaičius ir lygis buvo žemas ir menkas kaip niekada.
Kataras sumokėjo kiekvienai federacijai po 5000 dolerių ir apmokėjo kelionės išlaidas, bet Azijos šalys vis tiek nepalaikė IFBB. Už savo finansinį indėlį Katarui atsilyginta: Kataro atstovas paskirtas nauju Azijos IFBB prezidentu.
IFBB Azijoje išplatino grąsinantį diskvalifikacijomis laišką, kad neleisti nacionalinėms federacijoms dalyvauti Azijos čempionate Patajoje, kurį rengia IFBB priešai. Bet į Patają vakar atvyko 33 šalių delegacijos, kai Indijoje IFBB surinko per pinigų viliones tik 6 šalis.


«THE NEWS WHICH I WAS PROMISSED YOU AS FOLLOWS: MINISTRY OF YOUTH AFFAIRS HAS NOT GIVEn PERMISSION TO INDAIN BODYBUILDING FEDERATION TO ORGANIZE MR. ASIA IN INDIA. HOW COME INDIA ORGANIZE THIS CHAMPIONSHIP WITHOUT THE APPROVAL OF TOP SPORT ORGANIZATION, IT IS VERY STRANGE!!!!!!!!
PLEASE SEE THE ATTACHED FOR PROOF WHAT I SAID».
«THE CHAMPIONSHIP IN INDIA IS NOT SUPPORTRD BY MINISTRY OF SPORT IN INDIA, THERFORE IT IS NOT LEGAL».

Please click this below link and you will find news about illegal championship of Aurangabad.

http://news.webindia123.com/news/article...00425.html
«KUWAIT = NO FEDERATION (ILLEGAL) NO VOTE
QATAR = YES
BAHRAIN = YES (ONE OT THE ATHELET BANNED FOR LIFE) ILLEGAL NO VOTE
KOREA = YES
JAPAN = YES
SRILANKA = YES (NOT STRONG TEAM)
TAJIKSTAN = NO ATHELTE
AZARBAIJAN = NOT FROM ASIA (EURORPE) ILLEGAL NO VOTE
INDIA = YES
UZBEKISTAN = NO FEDERATIO ONLY POWERLIFTING FEDERATION.ILLEGAL NO VOTE
Palestine = NO ATHELETE»
«THE IFBB CHAMPIONSHIP WHICH WAS HELD IN INDIA AND CALLED ELCTORAL MR. ASIA BODYBUIDLING EVENT FROM 24th -27th OF JULY 2008 WAS A GREAT FAILER, AND IFBB WAS CHEATING ALL THAT IT WAS VERY SUCCESSFUL. FROM THE BELOW RESULTS OF THE 1st AFBF CHAMPIONSHIP , IT SHOWS THAT ONLY 41 ATHELTES PARTICPATED FROM 8 COUNTRIES ( KOREA, JAPAN, INDIA, SARILANKA, UZBAKSTAN, BAHRAIN, QATAR, AND KAZAKHSTAN ).
- 55kgs: Gold Shin Sung Tae [Korea] (One athlete )
- 60kgs: Gold: Jeong Lihyang ( Korea ), Silver: Hiroshi Tsuda ( Japan ), Bronze: Kazumi Kokubo ( Japan ), 4th: Ravi Kumar ( India ) ( 4 athletes )
-65kgs: Gold: Hong Hyeong Ho ( Korea ), Silver: Kishan Singh ( India ), Bronze: Takashi Yamazaki ( Japan ), 4th: Peter Joseph ( India ), 5th: Farook Fazil ( Sri Lanka ) - ( 5 athletes )
-70kgs: Gold: Kenji Kndo ( Japan ), Silver: Borun Yumnam ( India ), Bronze: Bang Jaejin ( Korea ), 4th: Parvesh ( India ), 5th: Ibragimov Doniyorbek ( Uzbekistan ). ( 5 athletes )
-75kg: Gold: Arafat Yaqoob ( Bahrain ), Silver: Nam Kyoungyun ( Korea ). Bronze: Jalaal Al Rayashi (Qatar0, 4th: Junil Matsusshirta ( Japan ), 5th: Niyazov Dilshod ( Uzbekistan ). ( 5 athletes )
-80kgs: Gold: Boo Chang Soon ( Korea ), Silver: Park Injung ( Korea ), Bronze: Sayad Nasralla Hashem ( Bahrain ), 4th: Amit Choudhry ( India ), 5th: Shaolin Singh ( India ) - ( 5 athletes )
-85kgs: Gold: Lee Jin Ho ( Korea ), Silver: M. Rajendran ( India ), Bronze Wahab Al Naemi ( Qatar ), 4th: Akulovich Vladimir ( Kazakhstan ), 5th: Kosimov Farruh ( Uzbekistan ). ( 5 athletes )
-90kgs: Gold: Kaml Abdul Salam ( Qatar ), Silver: Choli Minseok ( Korea ), Bronze: Gokul Das ( India ), 4th: Svetlakov Alexandr ( Kazakhstan ). ( 4 athletes )
-100kgs: Gold: Sami Al Haddad ( Bahrain ), Silver: Kim Songkuk ( Korea ), Bronze: Jagdish Kumar ( India ), 4th: Jagjit Singh ( India ). ( 4 athletes )
Over 100kgs: Gold: Raed Fuad Abdul Rahman ( Bahrain ), Silver: Varinder Ghuman ( India ), 3rd: Khalid Al Dosari ( Qatar ). ( 3 athletes )»
«IN SPITE IFBB BANNED ABBF, ANF FORMED A NEW COMMISSION UNDER LEADERSHIP OF SECRETARY GENERAL OF QATAR BODYBYBUILDING FEDEARTION MR. EBRAHIM KAFOUD, AND THEY WILL HAVE THERI 1ST ASIN CHAMPIONSHIP IN INDIA FROM 24th - 27th OF JULY 2009, AND ABBF WILL HAVE THEIR 43rd ASIAN BODYBUILDING (JUNIOR, MEN'S, MASTER, WOMEN) BODY CLASSIC, FITNESS, AND CELEBRATE THE 50 YEARS ANNVERSARY OF FOUNDATION OF ABBF.
I FELL THAT THE CHAMPIONSHIP IN THAILAND WILL BE MORE SUCCESSFFUL, AND PLEANTY OF COUNTRIES WILL PARTICIPATE IN THIS LEGGALL CHAMPIONSHIP, IN SPITE THE CHAMPUIONSHIP IN INDIA WILL BE WITH MINIMUM 8 COUNTRIES PARTICIAPATION, AND WILL NOT SUCCESS IN SPITE THE QATAR FEDERATION OFFERING 5000 US $ + 3 FREE AIR TICKETS FOR EACH COUNTRY».
«IN SPITE IFBB BANNED ABBF, ANF FORMED A NEW COMMISSION UNDER LEADERSHIP OF SECRETARY GENERAL OF QATAR BODYBYBUILDING FEDEARTION MR. EBRAHIM KAFOUD, AND THEY WILL HAVE THERI 1ST ASIN CHAMPIONSHIP IN INDIA FROM 24th - 27th OF JULY 2009, AND ABBF WILL HAVE THEIR 43rd ASIAN BODYBUILDING (JUNIOR, MEN'S, MASTER, WOMEN) BODY CLASSIC, FITNESS, AND CELEBRATE THE 50 YEARS ANNVERSARY OF FOUNDATION OF ABBF.
I FELL THAT THE CHAMPIONSHIP IN THAILAND WILL BE MORE SUCCESSFFUL, AND PLEANTY OF COUNTRIES WILL PARTICIPATE IN THIS LEGGALL CHAMPIONSHIP, IN SPITE THE CHAMPUIONSHIP IN INDIA WILL BE WITH MINIMUM 8 COUNTRIES PARTICIAPATION, AND WILL NOT SUCCESS IN SPITE THE QATAR FEDERATION OFFERING 5000 US $ + 3 FREE AIR TICKETS FOR EACH COUNTRY.»
«EAR SCHMOE BUSTER YOU ARE RIGHT, GREAT CHAMPIONSHIP, ONLY 6 COUNTRIES PARTICIPATED IN ELECTORAL CHAMPIONSHIP, WHICH WAS NOT LEGAL AND AGAINST THE CONSTITUTION ( 2/3 OF THE AFFILLIATED FEDERATION NEEDED TO HAVE ELECTORAL CONGRESS ), AND EACH CATEGORY ABOPUT 2 -3.
QATAR FEDERATION SPENDS HUGE AMMOUNT OF MONEY TO MAKE THIS ECENT SUCCESSFUL, IN SPITE THEY BROUGTH 2 GUEST POSERS, BUT UNFORTUNITLY FAILED. DO YOU HAVE MUCH QATAR SPEND, MORE THAN 1.000.000 US4. CRAZY PEOPLE, HAVE MONEY BUT THEEY DON'T KNOW HOW TO SPEND.
COUNTRIES PRESENT IN THE EVENT
Asst. Secretary – ABBF»
«IT WILL BE THE MOST SUCCESSFUL CHAMPIONSHIP IN THE HISTORY OF BODYBUILDNG, ALL THE CREDIT SHOULD GO TO RAFAEL SANTONJA AND QATAR FOR THEIR FINANCIAL SUPPORT TO HELD IT IN INDIA. GOD KNOW HOW MUCH THEY PAID TO GETHER ONLY 9 COUNTRIES FROM ASIA. 2/3 OF COUNTRIES HAS NO HISTORY IN BODYBUILDING AT ALL».
„IFBB SEND THREATENING LETTER TO ALL 33 COUNTRIES WHICH WILL PARTICIPATE IN PATTAYA - THAILAND, BY FINE, SUSPENSION, OR EXPELLED, BUT:
IFBB LOSING OUT IN ASIA AND THEY FEAR LOSING 30 OVER COUNTRIES AS MEMBERS....THEY KNOW THAT WE WILL DEFEND OUR RIGHTS, PRIDE AND DIGNITY AND WILL NEVER ALLOW THEM TO DICTATE US.
WE CHALLENGE THE IFBB TO EXPEL OR SUSPEND ALL THE 33 NATIONS IN ASIA SINCE THEY HAVE INDICATED IN THEIR LETTER WITH THREATS TO ALL OF ASIA.
THE IFBB CANNOT THREATEN ASIANS AND RULE BY THE SWORD, OUR PRIDE CANNOT BE TAKEN AWAY BY THE BOGUS RULES OF THE IFBB AND ARTICLE 20.1 WHICH GIVES THE ABSOLUTE POWER TO THE PRESIDENT. IN SPITE MONEY OFFICER OF 5000 US $ +2 FREE FOR TICKETS FOR EACH COUNTRY, TILL NOW 7 COUNTRIES CONFIRMED TO PARTICIPATE IN THE CHAMPIONSHIP WHICH WILL BE HELD IN INDIA FROM 24th -27th OF JULY, IT WILL A GREAT SHAME FOR IFBB, BECAUSE HE FAILED TO DEVIDE THE ASIA. HE DOESN’T KNOW THAT ASIAN NEVER SELLS THIER ETHICS, RIGHTS, AND DIGNITY.
PLEASE SEE THE BELOW THE EMAILS WHICH INDIAN FEDERATION SEND TO ALL TO ATTEND, AND THE ANSWER OF ONE THE ASIAN BB FEDERATION“.
IFBB SKANDALAI NESIBAIGIA

Ištikimai tarnavęs IFBB 25 metus, dabar nusivylęs IFBB veikla, IFBB vice prezidentas Ramiojo vandenyno regionui FILIPAS HOUPAS oficialiu laišku nutraukia bet kokius santykius su IFBB:


SCANDALS IN IFBB NEVER END
On Thu, 13/8/09, Philip S Hope <p.s.hope@slingshot.co.nz> wrote:
From: Philip S Hope <p.s.hope@slingshot.co.nz>
Subject: Re: Memorandum
To: "spbbf" <spbbf@slingshot.co.nz>
Date: Thursday, 13 August, 2009, 1:36 AM

Philip Hope the Vice-President of the IFBB for South Pacific resigns and disassociate himself with the IFBB

Dita

Estai nustebę išdavyste IFBB federacijoje, kai neseniai parduodant ir perkant dopingą pakliuvo du Estijos IFBB lyderiai MAREKAS KALMUSAS ir TAAVI KOOVITAS:

http://www.fitness.ee/main.php?main=arti...extID=5431
"Kõnnin mina mööda tänavat ja järsku kerivad justkui nõiaväel lahti keset päeva ja otse minu silme all kahtlased sündmused, kus osalisteks kaks Eesti tuntud kulturisti.
Mis ma ikka seletan - üks pilt on rohkem väärt kui tuhat sõna!
Üks müüb teine ostab - midagi kahtlast on teoksil ... aga mis?"
AZIJA PANEIGIA IFBB KALTINIMUS ANGLIJOS TEISME

Azijos kultūrizmo federacija nusprendė, kad su IFBB kalbėsis tik teisme ir dabar Londono teisme ji bylinėjasi ir laimi prieš IFBB.
IFBB 4 metams diskvalifikavo (?) Azijos kultūrizmo federaciją ir tuo nusižengė savo pačios IFBB paskelbtai konstitucijai (įstatams).
Teismas nustatė, kad tam nebuvo teisinio pagrindo.
IFBB dokumentuose vyrauja betvarkė ir IFBB slepia nuo visuomenės tikrus juridinius dokumentus.
Teisme pati IFBB kaltinama korupcija disciplinarinėje nuobaudų sistemoje.
Teismas tęsiasi...
Dita Wrote:Estai nustebę išdavyste IFBB federacijoje, kai neseniai parduodant ir perkant dopingą pakliuvo du Estijos IFBB lyderiai MAREKAS KALMUSAS ir TAAVI KOOVITAS:

http://www.fitness.ee/main.php?main=arti...extID=5431
"Kõnnin mina mööda tänavat ja järsku kerivad justkui nõiaväel lahti keset päeva ja otse minu silme all kahtlased sündmused, kus osalisteks kaks Eesti tuntud kulturisti.
Mis ma ikka seletan - üks pilt on rohkem väärt kui tuhat sõna!
Üks müüb teine ostab - midagi kahtlast on teoksil ... aga mis?"

estai pavaro...
Dita Wrote:Estai nustebę išdavyste IFBB federacijoje, kai neseniai parduodant ir perkant dopingą pakliuvo du Estijos IFBB lyderiai MAREKAS KALMUSAS ir TAAVI KOOVITAS:

http://www.fitness.ee/main.php?main=arti...extID=5431
"Kõnnin mina mööda tänavat ja järsku kerivad justkui nõiaväel lahti keset päeva ja otse minu silme all kahtlased sündmused, kus osalisteks kaks Eesti tuntud kulturisti.
Mis ma ikka seletan - üks pilt on rohkem väärt kui tuhat sõna!
Üks müüb teine ostab - midagi kahtlast on teoksil ... aga mis?"

Ką jūs čia burbulą pučiat? Kažkas kažką pamatė, nufotkino ir kaip paparaciai įdėjo į tinklapį. Kur kalba eina apie IFBB :roll:

Paskutinio sakinio vertimas:
Vienas parduoda kitas perka - nors Įtartinas vyksta ... Bet ką?
Dita Wrote:Estai nustebę išdavyste IFBB federacijoje, kai neseniai parduodant ir perkant dopingą pakliuvo du Estijos IFBB lyderiai MAREKAS KALMUSAS ir TAAVI KOOVITAS:

http://www.fitness.ee/main.php?main=arti...extID=5431
"Kõnnin mina mööda tänavat ja järsku kerivad justkui nõiaväel lahti keset päeva ja otse minu silme all kahtlased sündmused, kus osalisteks kaks Eesti tuntud kulturisti.
Mis ma ikka seletan - üks pilt on rohkem väärt kui tuhat sõna!
Üks müüb teine ostab - midagi kahtlast on teoksil ... aga mis?"

Google vertėjas:
http://translate.google.lt/translate?hl=...t%26sa%3DG

Dita

Aleks Wrote:
Dita Wrote:Estai nustebę išdavyste IFBB federacijoje, kai neseniai parduodant ir perkant dopingą pakliuvo du Estijos IFBB lyderiai MAREKAS KALMUSAS ir TAAVI KOOVITAS:

http://www.fitness.ee/main.php?main=arti...extID=5431
"Kõnnin mina mööda tänavat ja järsku kerivad justkui nõiaväel lahti keset päeva ja otse minu silme all kahtlased sündmused, kus osalisteks kaks Eesti tuntud kulturisti.
Mis ma ikka seletan - üks pilt on rohkem väärt kui tuhat sõna!
Üks müüb teine ostab - midagi kahtlast on teoksil ... aga mis?"

Ką jūs čia burbulą pučiat? Kažkas kažką pamatė, nufotkino ir kaip paparaciai įdėjo į tinklapį. Kur kalba eina apie IFBB :roll:

Paskutinio sakinio vertimas:
Vienas parduoda kitas perka - nors Įtartinas vyksta ... Bet ką?

Parašė estas, kultūristas OLEGAS FIODOROVAS:

LYX wrote:
Ну вот опять очередной скандал в эстонской IFBB,достаточно посмотреть фотографии и вы узнаете Марека Калмуса и Таавита Коовита(скажем так Таави Коовит на всех соревнованиях был чист на допинг-пробах).
Ссылка здесь http://www.fitness.ee/main.php?main=arti...extID=5431
WFF secretary service Wrote:AZIJA PANEIGIA IFBB KALTINIMUS ANGLIJOS TEISME

Azijos kultūrizmo federacija nusprendė, kad su IFBB kalbėsis tik teisme ir dabar Londono teisme ji bylinėjasi ir laimi prieš IFBB.
IFBB 4 metams diskvalifikavo (?) Azijos kultūrizmo federaciją ir tuo nusižengė savo pačios IFBB paskelbtai konstitucijai (įstatams).
Teismas nustatė, kad tam nebuvo teisinio pagrindo.
IFBB dokumentuose vyrauja betvarkė ir IFBB slepia nuo visuomenės tikrus juridinius dokumentus.
Teisme pati IFBB kaltinama korupcija disciplinarinėje nuobaudų sistemoje.
Teismas tęsiasi...
WFF secretary service Wrote:AZIJA PANEIGIA IFBB KALTINIMUS ANGLIJOS TEISME

Azijos kultūrizmo federacija nusprendė, kad su IFBB kalbėsis tik teisme ir dabar Londono teisme ji bylinėjasi ir laimi prieš IFBB.
IFBB 4 metams diskvalifikavo (?) Azijos kultūrizmo federaciją ir tuo nusižengė savo pačios IFBB paskelbtai konstitucijai (įstatams).
Teismas nustatė, kad tam nebuvo teisinio pagrindo.
IFBB dokumentuose vyrauja betvarkė ir IFBB slepia nuo visuomenės tikrus juridinius dokumentus.
Teisme pati IFBB kaltinama korupcija disciplinarinėje nuobaudų sistemoje.
Teismas tęsiasi...