![]() |
WFF (WORLD FITNESS FEDERATION) - Printable Version +- WFF / WBBF forum (https://forum.wff.lt) +-- Forum: Forumai lietuvių kalba (https://forum.wff.lt/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Įvairios federacijos (https://forum.wff.lt/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: WFF (WORLD FITNESS FEDERATION) (/showthread.php?tid=40) |
- Danas - 08-16-2006 Jolka Wrote:Danas Wrote:Jolka Wrote:dazniausia is tikruju nelabai yra laiko keliauti,nes dazniausia skubam namo ruostis sekancioms varzyboms, bet keikiu save uz tai kad visa savaite buvau Maskvoj ir NE KARTO neissiruosiau i miesta. visa savaite pragulejau lovoje...siaubas...na, gal kita kata..na, kada nors... Visai be reikalo skubate, reikia pasilikti dienai-kitai! - Jolka - 08-16-2006 Sonata Wrote:Jolka Wrote:as dar pamirsau papasakot, kiek esu Italijoje pakeliavus po miestelius. Geriausia pakeliavom praeita vasara, kai buvom su Diana. Mes ten praleidom visa savaite.Daug isvydom, daug suzinojom,pamatem zmoniu kultura ir paprocius...Buvo tikrai idomu.Ten Italijoj viskas kitaip nei kitose Europos salyse(bent jau tose, kuriose as esu buvusi).Kitokie zmones, kitokia ju elgsena, na viskas kitaip.Galu gale klimatas koks! jo, buvo ir taip... :) :) dabar jau juokas ima, bet tada kelnes buvo pilnos baimes, kai su masina vos ne staciai leidomes zemyn nuo kalno, vingiuotu kaip riestainis ozku takeliu....Jau zegnojausi as ten, maniau mums amen :) :) :) - Jolka - 08-16-2006 Danas Wrote:Jolka Wrote:Danas Wrote:Jolka Wrote:dazniausia is tikruju nelabai yra laiko keliauti,nes dazniausia skubam namo ruostis sekancioms varzyboms, bet keikiu save uz tai kad visa savaite buvau Maskvoj ir NE KARTO neissiruosiau i miesta. visa savaite pragulejau lovoje...siaubas...na, gal kita kata..na, kada nors... laikas- pinigai!!! o be to, sakau, dazniausia skubam nes ruosiames sekancioms varzyboms - Danas - 08-16-2006 Jolka Wrote:Danas Wrote:Jolka Wrote:Danas Wrote:Jolka Wrote:dazniausia is tikruju nelabai yra laiko keliauti,nes dazniausia skubam namo ruostis sekancioms varzyboms, bet keikiu save uz tai kad visa savaite buvau Maskvoj ir NE KARTO neissiruosiau i miesta. visa savaite pragulejau lovoje...siaubas...na, gal kita kata..na, kada nors... Gaila! - Jolka - 08-16-2006 Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:as dar pamirsau papasakot, kiek esu Italijoje pakeliavus po miestelius. Geriausia pakeliavom praeita vasara, kai buvom su Diana. Mes ten praleidom visa savaite.Daug isvydom, daug suzinojom,pamatem zmoniu kultura ir paprocius...Buvo tikrai idomu.Ten Italijoj viskas kitaip nei kitose Europos salyse(bent jau tose, kuriose as esu buvusi).Kitokie zmones, kitokia ju elgsena, na viskas kitaip.Galu gale klimatas koks! va, kokiuose kalnuose mes buvome Italijoje - Sonata - 08-16-2006 Jolka Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:as dar pamirsau papasakot, kiek esu Italijoje pakeliavus po miestelius. Geriausia pakeliavom praeita vasara, kai buvom su Diana. Mes ten praleidom visa savaite.Daug isvydom, daug suzinojom,pamatem zmoniu kultura ir paprocius...Buvo tikrai idomu.Ten Italijoj viskas kitaip nei kitose Europos salyse(bent jau tose, kuriose as esu buvusi).Kitokie zmones, kitokia ju elgsena, na viskas kitaip.Galu gale klimatas koks! kaip grazu! - Jolka - 08-16-2006 Sonata Wrote:Jolka Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:as dar pamirsau papasakot, kiek esu Italijoje pakeliavus po miestelius. Geriausia pakeliavom praeita vasara, kai buvom su Diana. Mes ten praleidom visa savaite.Daug isvydom, daug suzinojom,pamatem zmoniu kultura ir paprocius...Buvo tikrai idomu.Ten Italijoj viskas kitaip nei kitose Europos salyse(bent jau tose, kuriose as esu buvusi).Kitokie zmones, kitokia ju elgsena, na viskas kitaip.Galu gale klimatas koks! labai grazua... gaila kad niekur nebevaziuojame jau visus metus.... - Denis - 08-16-2006 Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:as dar pamirsau papasakot, kiek esu Italijoje pakeliavus po miestelius. Geriausia pakeliavom praeita vasara, kai buvom su Diana. Mes ten praleidom visa savaite.Daug isvydom, daug suzinojom,pamatem zmoniu kultura ir paprocius...Buvo tikrai idomu.Ten Italijoj viskas kitaip nei kitose Europos salyse(bent jau tose, kuriose as esu buvusi).Kitokie zmones, kitokia ju elgsena, na viskas kitaip.Galu gale klimatas koks! O Jekaterinburgas, o Slovakija? - Jolka - 08-16-2006 Denis Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:as dar pamirsau papasakot, kiek esu Italijoje pakeliavus po miestelius. Geriausia pakeliavom praeita vasara, kai buvom su Diana. Mes ten praleidom visa savaite.Daug isvydom, daug suzinojom,pamatem zmoniu kultura ir paprocius...Buvo tikrai idomu.Ten Italijoj viskas kitaip nei kitose Europos salyse(bent jau tose, kuriose as esu buvusi).Kitokie zmones, kitokia ju elgsena, na viskas kitaip.Galu gale klimatas koks! ten nieko nematem... - Denis - 08-16-2006 Jolka Wrote:Denis Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:as dar pamirsau papasakot, kiek esu Italijoje pakeliavus po miestelius. Geriausia pakeliavom praeita vasara, kai buvom su Diana. Mes ten praleidom visa savaite.Daug isvydom, daug suzinojom,pamatem zmoniu kultura ir paprocius...Buvo tikrai idomu.Ten Italijoj viskas kitaip nei kitose Europos salyse(bent jau tose, kuriose as esu buvusi).Kitokie zmones, kitokia ju elgsena, na viskas kitaip.Galu gale klimatas koks! Na, kaip tai? Vaziuojate taip toli ir nieko nematote? - Jolka - 08-16-2006 Denis Wrote:Jolka Wrote:Denis Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:as dar pamirsau papasakot, kiek esu Italijoje pakeliavus po miestelius. Geriausia pakeliavom praeita vasara, kai buvom su Diana. Mes ten praleidom visa savaite.Daug isvydom, daug suzinojom,pamatem zmoniu kultura ir paprocius...Buvo tikrai idomu.Ten Italijoj viskas kitaip nei kitose Europos salyse(bent jau tose, kuriose as esu buvusi).Kitokie zmones, kitokia ju elgsena, na viskas kitaip.Galu gale klimatas koks! nu paprastai!atvaziuoji diena,kol isikuri viesbuty ir pan,ir ateina vakaras.ryte isvarom i varzybas,kuriose prabunam visa diena.gryztam i viesbuti tiesiai i lovas , o sekanti ryta namo!taip nieko ir nematom. o slovakijoj pamaciau kitka- kai kas gere po varzybu :) idomu kas?:) :) :)paslaptis...as neisduosiu, kas:) :) - Gabriele - 08-16-2006 Jolka Wrote:Denis Wrote:Jolka Wrote:Denis Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:as dar pamirsau papasakot, kiek esu Italijoje pakeliavus po miestelius. Geriausia pakeliavom praeita vasara, kai buvom su Diana. Mes ten praleidom visa savaite.Daug isvydom, daug suzinojom,pamatem zmoniu kultura ir paprocius...Buvo tikrai idomu.Ten Italijoj viskas kitaip nei kitose Europos salyse(bent jau tose, kuriose as esu buvusi).Kitokie zmones, kitokia ju elgsena, na viskas kitaip.Galu gale klimatas koks! Vadinasi - buvote istroske... - Darius - 08-16-2006 Londono "Big Benas" visai šalia Jolantos... - Birute - 08-16-2006 Darius Wrote:Londono "Big Benas" visai šalia Jolantos... Ir lietus nelyja... - Jolka - 08-17-2006 Birute Wrote:Darius Wrote:Londono "Big Benas" visai šalia Jolantos... aha, jo jo, nelyja. Lyja!!!kai smarkiai lijo tai sedejoom masinoj ir konservus valgem :) nu as nevalgiau, bet visi kiti valge :) - Tadas - 08-17-2006 Jolka Wrote:Birute Wrote:Darius Wrote:Londono "Big Benas" visai šalia Jolantos... Ar skanu buvo? O man pasakojo, kad vien steikus Londono restorane šveitėte... - Jolka - 08-17-2006 Tadas Wrote:Jolka Wrote:Birute Wrote:Darius Wrote:Londono "Big Benas" visai šalia Jolantos... vienam restorane buvom,jo. as nevalgiau. - Tadas - 08-17-2006 Jolka Wrote:Tadas Wrote:Jolka Wrote:Birute Wrote:Darius Wrote:Londono "Big Benas" visai šalia Jolantos... Mėsa kraujavo? - Jolka - 08-17-2006 Tadas Wrote:Jolka Wrote:Tadas Wrote:Jolka Wrote:Birute Wrote:Darius Wrote:Londono "Big Benas" visai šalia Jolantos... nebuvau alkana...... - Tadas - 08-17-2006 Jolka Wrote:Tadas Wrote:Jolka Wrote:Tadas Wrote:Jolka Wrote:Birute Wrote:Darius Wrote:Londono "Big Benas" visai šalia Jolantos... Galvojai apie bandeles? - Jolka - 08-17-2006 Tadas Wrote:Jolka Wrote:Tadas Wrote:Jolka Wrote:Tadas Wrote:Jolka Wrote:Birute Wrote:Darius Wrote:Londono "Big Benas" visai šalia Jolantos... ne nu juk katik pasakiau, kad nebuvau alkana! ir, jei turiu pasirinkima, ka valgyti-normalu maista ar bandele, tai ,zinoma, pasirinsiu normalu maista. - Tadas - 08-17-2006 Jolka Wrote:Tadas Wrote:Jolka Wrote:Tadas Wrote:Jolka Wrote:Tadas Wrote:Jolka Wrote:Birute Wrote:Darius Wrote:Londono "Big Benas" visai šalia Jolantos... Profesionalo pasakymas! - Darius D. - 08-17-2006 Praha - Jolka - 08-17-2006 Tadas Wrote:ne nu juk katik pasakiau, kad nebuvau alkana! ir, jei turiu pasirinkima, ka valgyti-normalu maista ar bandele, tai ,zinoma, pasirinsiu normalu maista. Profesionalo pasakymas![/quote] tai as profesionale ir esu :D :oops: :D :oops: nezinojai? :D :D :D :D :D :D :D :D - Tadas - 08-17-2006 Jolka Wrote:Tadas Wrote:ne nu juk katik pasakiau, kad nebuvau alkana! ir, jei turiu pasirinkima, ka valgyti-normalu maista ar bandele, tai ,zinoma, pasirinsiu normalu maista. tai as profesionale ir esu :D :oops: :D :oops: nezinojai? :D :D :D :D :D :D :D :D[/quote] Tiksliai! - Jolka - 08-17-2006 Darius D. Wrote:Praha dariau, idek dar nuotrauku is prahos, kur as su aleksandra.plyyyyyzzzzzz :)mes asbi busim tau labai dekingos :) - Darius D. - 08-17-2006 Jolka Wrote:Darius D. Wrote:Praha Dar... - Birute - 08-17-2006 Darius D. Wrote:Jolka Wrote:Darius D. Wrote:Praha Keliauninkes! - Jolka - 08-17-2006 Birute Wrote:Darius D. Wrote:Jolka Wrote:Darius D. Wrote:Praha bliamba kaip buvo faina... - Darius D. - 08-17-2006 Dvi gulbės |