![]() |
JĖGOS DVIKOVĖ - Printable Version +- WFF / WBBF forum (https://forum.wff.lt) +-- Forum: Forumai lietuvių kalba (https://forum.wff.lt/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Turnyrai (https://forum.wff.lt/forumdisplay.php?fid=8) +--- Thread: JĖGOS DVIKOVĖ (/showthread.php?tid=25) |
- q-rent - 03-04-2006 Jolka Wrote:Marius Wrote:Aš kalbu apie kultūrizmą. Ir ne apie sportininkus, o apie vadovus.kulturizmas cia isvis ne prie ko.mes ne kulturistai.ir sitas forumas ne apie juos. Nesuprantu, is kur tas pyktis? Nevarykit ant lietuvos kulturistu. baikim pyktis ,nebegaliu tiesiog.atsijungiu. AMEN :oops: - q-rent - 03-04-2006 Jolka Wrote:Marius Wrote:Gintas Wrote:Gabriele Wrote:Gintarai, tave Burinskis rusų forume tiek išgyrė šiandien. Ką tu jam tokio gero padarei? KIEKVIENAS FITNESISTAS SVAJOJA TAPTI KULTURISTU :!: :!: :!: Va taip. Is dainos zodziu neismesi :D :shock: - laima - 03-04-2006 q-rent Wrote:Jolka Wrote:Marius Wrote:Gintas Wrote:Gabriele Wrote:Gintarai, tave Burinskis rusų forume tiek išgyrė šiandien. Ką tu jam tokio gero padarei? Aš nesvajoju. Man jie nepatinka. - Guest - 03-04-2006 pala,mes siaip ne kulturistai.tad ir ant kauno varyti sitaip nereikia.Zilinskas, Liachoviciute, Jurga,Romeraite-visai ne kulturistai.jie puikus fitneso atstovai.ir ju ten dar daugiau yra.tik vardu nezinau, deja...[/quote] KIEKVIENAS FITNESISTAS SVAJOJA TAPTI KULTURISTU :!: :!: :!: Va taip. Is dainos zodziu neismesi :D :shock:[/quote] Aš nesvajoju. Man jie nepatinka.[/quote] Fitnesistas-tai amzinai neprivalges kulturistas ir nieko cia daugiau :lol: - Donatas - 03-04-2006 Niceboy29 Wrote:pala,mes siaip ne kulturistai.tad ir ant kauno varyti sitaip nereikia.Zilinskas, Liachoviciute, Jurga,Romeraite-visai ne kulturistai.jie puikus fitneso atstovai.ir ju ten dar daugiau yra.tik vardu nezinau, deja... KIEKVIENAS FITNESISTAS SVAJOJA TAPTI KULTURISTU :!: :!: :!: Va taip. Is dainos zodziu neismesi :D :shock:[/quote] Aš nesvajoju. Man jie nepatinka.[/quote] Fitnesistas-tai amzinai neprivalges kulturistas ir nieko cia daugiau :lol:[/quote] O gal jis nenori tų "papildų" valgyti? - q-rent - 03-04-2006 laima Wrote:q-rent Wrote:Jolka Wrote:Marius Wrote:Gintas Wrote:Gabriele Wrote:Gintarai, tave Burinskis rusų forume tiek išgyrė šiandien. Ką tu jam tokio gero padarei? As apie VYRUS :!: Moterims fitnesas kaip tik tai, ko reikia :D - Gabriele - 03-04-2006 tau patinkas tokie invalidai, kaip kolemanas, markusas? - q-rent - 03-04-2006 Donatas Wrote:Niceboy29 Wrote:pala,mes siaip ne kulturistai.tad ir ant kauno varyti sitaip nereikia.Zilinskas, Liachoviciute, Jurga,Romeraite-visai ne kulturistai.jie puikus fitneso atstovai.ir ju ten dar daugiau yra.tik vardu nezinau, deja... Aš nesvajoju. Man jie nepatinka.[/quote] Fitnesistas-tai amzinai neprivalges kulturistas ir nieko cia daugiau :lol:[/quote] O gal jis nenori tų "papildų" valgyti?[/quote] Numesti svorio i sales ateina tik pilvoti diedai, o visi kiti stengiasi priauginti viena kita kg. raumenu.Pataisykit mane jei esu neteisus :roll: - Tina - 03-04-2006 Priauginti nori tik keli šimtai, kultūristais tapti nori kelios dešimtys, o jais tapti gaili tik vienas (arba nei vienas). O sveikatingumu užsiima m-i-l-i-j-o-n-a-i. - q-rent - 03-04-2006 Tina Wrote:Priauginti nori tik keli šimtai, kultūristais tapti nori kelios dešimtys, o jais tapti gaili tik vienas (arba nei vienas). Aha keli simtai 8)Nueikit i bet kuri lietuvos kluba,padarykit apklausa ir pamatysit ,kaip keli simtai peraugs i keliasdesimts tukstanciu.O Kolemanas tai jau krastutinumas. :P - vladas - 03-04-2006 q-rent Wrote:Tina Wrote:Priauginti nori tik keli šimtai, kultūristais tapti nori kelios dešimtys, o jais tapti gaili tik vienas (arba nei vienas). tas kraštutinumas vadinasi kultūristas. - Guest - 03-04-2006 Gabriele Wrote:tau patinkas tokie invalidai, kaip kolemanas, markusas? daktare atsirado,diagnoze nustato is nuotraukos,pirma pasiziurek i savo kuno dalis 8) - q-rent - 03-04-2006 vladas Wrote:q-rent Wrote:Tina Wrote:Priauginti nori tik keli šimtai, kultūristais tapti nori kelios dešimtys, o jais tapti gaili tik vienas (arba nei vienas). WFF pro.čempionai sunkioj kategorijoj save tikrai laiko kulturistais. Ir as jiems pritariu :D :shock: - Jolka - 03-04-2006 Niceboy29 Wrote:oj,patikek, Gabriele atrodo puikiai.esu isitikinusi, geriau nei tu. daugeliui tik pavydet tokios Gabrieles isvaizdos. :wink: :evil:Gabriele Wrote:tau patinkas tokie invalidai, kaip kolemanas, markusas? - Guest - 03-04-2006 Jolka Wrote:Niceboy29 Wrote:oj,patikek, Gabriele atrodo puikiai.esu isitikinusi, geriau nei tu. daugeliui tik pavydet tokios Gabrieles isvaizdos. :wink: :evil:Gabriele Wrote:tau patinkas tokie invalidai, kaip kolemanas, markusas? gerbiu tavo isitikinimus,pacios figura taip pat be konkurencijos,,daugiau nieko negaliu prideti,apie sveikata is foto negaliu spresti,kaip sakiau ne dolitlis :oops: - q-rent - 03-04-2006 Jolka Wrote:Niceboy29 Wrote:oj,patikek, Gabriele atrodo puikiai.esu isitikinusi, geriau nei tu. daugeliui tik pavydet tokios Gabrieles isvaizdos. :wink: :evil:Gabriele Wrote:tau patinkas tokie invalidai, kaip kolemanas, markusas? Kodel nepažystu,ir man idomu,kas per Gabriele? :shock: - Gabriele - 03-04-2006 q-rent Wrote:Jolka Wrote:Niceboy29 Wrote:oj,patikek, Gabriele atrodo puikiai.esu isitikinusi, geriau nei tu. daugeliui tik pavydet tokios Gabrieles isvaizdos. :wink: :evil:Gabriele Wrote:tau patinkas tokie invalidai, kaip kolemanas, markusas? Pažįsti, buvom per dvikovę susitikę... - q-rent - 03-04-2006 Gabriele Wrote:q-rent Wrote:Jolka Wrote:Niceboy29 Wrote:oj,patikek, Gabriele atrodo puikiai.esu isitikinusi, geriau nei tu. daugeliui tik pavydet tokios Gabrieles isvaizdos. :wink: :evil:Gabriele Wrote:tau patinkas tokie invalidai, kaip kolemanas, markusas? Dabar prisiminiau..... :!: :!: - Gabriele - 03-04-2006 Puiku, tik nekibink, o tai žmonai pasakysiu! - q-rent - 03-04-2006 Gabriele Wrote:Puiku, tik nekibink, o tai žmonai pasakysiu! AHA...HM. :?: JO :shock: - Jolka - 03-04-2006 q-rent Wrote:Gabriele Wrote:Puiku, tik nekibink, o tai žmonai pasakysiu! nedasizaisk :) - Guest - 03-06-2006 Jolka Wrote:q-rent Wrote:Gabriele Wrote:Puiku, tik nekibink, o tai žmonai pasakysiu! zdariavas,auges vyras,o su tokiom mergaicikem flirtuoja..oi oi.. 8) - Gabriele - 03-06-2006 Niceboy29 Wrote:Jolka Wrote:q-rent Wrote:Gabriele Wrote:Puiku, tik nekibink, o tai žmonai pasakysiu! Bet tu tikrai debilas!? - Guest - 03-06-2006 Gabriele Wrote:Niceboy29 Wrote:Jolka Wrote:q-rent Wrote:Gabriele Wrote:Puiku, tik nekibink, o tai žmonai pasakysiu! situo sakiniu apie save pasakei viska :P - Gintas - 04-16-2006 vakar,teko dalyvauti Lietuvos trikoves federacijos varzybose,Aukstaitijos taurei laimeti,musu federacijos sportininkai dalyvavo su shou pasyrodimais.buvo grazus renginukas. :wink: - Birute - 04-16-2006 Gintas Wrote:vakar,teko dalyvauti Lietuvos trikoves federacijos varzybose,Aukstaitijos taurei laimeti,musu federacijos sportininkai dalyvavo su shou pasyrodimais.buvo grazus renginukas. :wink: Kas iš mūsiškių dalyvavo? - Sonata - 04-16-2006 Birute Wrote:Gintas Wrote:vakar,teko dalyvauti Lietuvos trikoves federacijos varzybose,Aukstaitijos taurei laimeti,musu federacijos sportininkai dalyvavo su shou pasyrodimais.buvo grazus renginukas. :wink: Tikrai, kas iš žinomų sportininkų dalyvavo renginyje? - Gintas - 04-16-2006 Dainius Barzinskas Gedeminas radavicius Jurga musu zavioji kauniete 8) - Sonata - 04-16-2006 Gintas Wrote:Dainius Barzinskas Barzinskas prisiminė, kaip prieš kiek laiko sėkmingai dalyvavo WFF Europos čempionate. Tada jis kategorijoje buvo antras. - Danas - 04-16-2006 Sonata Wrote:Gintas Wrote:Dainius Barzinskas O kam Barzinskas tada pralošė? |