12-19-2005, 09:42 PM
Jolka Wrote:Vegitas Wrote:nea netada pasirodei pikta :lol: o tada kai sakei koki svori ant stangos det :D tu pasakai svori o tie nereguoja tada tu susunki dar labaiau ir taip griestai ant stangos tiek i tiek! :shock: :D:D :D :D
nu tai kad jie rimtai kazkokie be reakcijos buvo.taigi, jei esi pastatytas ten tam kad det svorius ant stangos, tai buk malonus-klausykis ka tau sako, o jie kazkokie lyg apspange nereaguoja visiskai :D :D :D ne nu bet tai juk viskas gerai :D as tai gal ir nebuciau nervinusis, bet tai kad Daubaras man vis-"sakyk ta, sakyk ana"...as jam sakau kad jau pasakiau, o jis man-pasakyk dar karta.as isvis nenorejau ten sest prie mikrofono...kompleksuoju as labai :D bet daubaras prispaude :D tai va toks mano buvo pirmasis kartas prie mikrofono :D pora kartu"bliamba"issprudo, bet tai nieko :D o, jei as nebuciau sutikus sest prie mikrofono, tai nezinau kaip ten viskas butu buve. Daubaras juk negali visko vienas pats daryti.tai padejau jam...As juk profesionale :D :D :D
a jo jo dar ir tus bliksejimus prisiminiau :lol: :lol: :lol: gerai tu ten... :D bet biskeli uzkniso ten tos kolonkes tai krc...girdet nelabai ka galima...nu ta prasme sunku suprast ka sneka :lol: klausais itempes ausis kada tavo pavarde pamines kad nepraziopsot savo eiles :wink: