PADĖTIS TARPTAUTINĖSE FEDERACIJOSE - Printable Version +- WFF / WBBF forum (https://forum.wff.lt) +-- Forum: Forumai lietuvių kalba (https://forum.wff.lt/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Įvairios federacijos (https://forum.wff.lt/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: PADĖTIS TARPTAUTINĖSE FEDERACIJOSE (/showthread.php?tid=13) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
|
- wff_darius - 08-15-2006 Tadas Wrote:Jolka Wrote:Tadas Wrote:Pirma vieta tik viena, o patenkintas lieka tik absoliutus nugaletojas ir tai ne visados... O dar geriau - pasedėsi salėje tarp žiūrovų (kaip kai kurios mūsų klubo stambaus nupenėjimo gražuolės) ir pasijuoksi bei išsityčiosi iš dalyvaujančių varžybose: juk tarp jų Švarcenegerio kol kas nėra, čia tik jaunimas. - Aurelija - 08-15-2006 wff_darius Wrote:Tadas Wrote:Jolka Wrote:Tadas Wrote:Pirma vieta tik viena, o patenkintas lieka tik absoliutus nugaletojas ir tai ne visados... Išsityčioti daug proto nereikia (kaip Palangos "bojus"), o ryžtis dalyvauti varžybose sugeba toli gražu ne kiekvienas. Vien tai jau verta pagarbos. - Jolka - 08-15-2006 Aurelija Wrote:Išsityčioti daug proto nereikia (kaip Palangos "bojus"), o ryžtis dalyvauti varžybose sugeba toli gražu ne kiekvienas. Vien tai jau verta pagarbos. vat uz tai prasau mane ir gerbti. ypac turint omeny,kad esu kompleksuota, nedrasi panele...bet as bent jau stengiuosi... - Martynas - 08-15-2006 Jolka Wrote:Aurelija Wrote:Išsityčioti daug proto nereikia (kaip Palangos "bojus"), o ryžtis dalyvauti varžybose sugeba toli gražu ne kiekvienas. Vien tai jau verta pagarbos. O kas negerbia taves? Man atrodo, kad tokiu nera. - Jolka - 08-15-2006 Martynas Wrote:Jolka Wrote:Aurelija Wrote:Išsityčioti daug proto nereikia (kaip Palangos "bojus"), o ryžtis dalyvauti varžybose sugeba toli gražu ne kiekvienas. Vien tai jau verta pagarbos. na nezinau...kazkaip kiekviena karta bijau apvilti savo treneri, mama(tai svarbiausi zmones mano gyvenime), todel ir panikuoju, kai ruosiuosi varzyboms. bijau, kad nepateisinsiu ju vilciu... - nerija - 08-15-2006 Jolka Wrote:Martynas Wrote:Jolka Wrote:Aurelija Wrote:Išsityčioti daug proto nereikia (kaip Palangos "bojus"), o ryžtis dalyvauti varžybose sugeba toli gražu ne kiekvienas. Vien tai jau verta pagarbos. Drasiau, mes uz tave! - Jolka - 08-15-2006 nerija Wrote:Jolka Wrote:Martynas Wrote:Jolka Wrote:Aurelija Wrote:Išsityčioti daug proto nereikia (kaip Palangos "bojus"), o ryžtis dalyvauti varžybose sugeba toli gražu ne kiekvienas. Vien tai jau verta pagarbos. palaikymas visada turi buti salia. bent jau man. nes tokia as is prigimties, amzinai nepasitikinti savim... - wff_darius - 08-15-2006 Jolka Wrote:nerija Wrote:Jolka Wrote:Martynas Wrote:Jolka Wrote:Aurelija Wrote:Išsityčioti daug proto nereikia (kaip Palangos "bojus"), o ryžtis dalyvauti varžybose sugeba toli gražu ne kiekvienas. Vien tai jau verta pagarbos. Vilniuje yra toks perspektyvus sportininkas vardu Jevgenijus. Jis pardėjo dalyvauti varžybose 1970 metais ir dalyvavo iki 2000 (neseniai pradėjo treniruotis Gintaro Martinkėno gaisrinės klube, gal vėl dalyvaus WFF varžybose?). Tai žinok, per tuos 30 metų nebuvo nė vienų varžybų, kad jam nedrebėtų pakinkliai ir jis nepuldinėtų pri visų iš eilės, klausdamas "kaip aš atrodau?', "kaip bus?"... Ir beveik visada laimėdavo: daugkartinis "Gintarinio prizo" čempionas, net kartą absoliutus, IFBB Europos vice čempionas (2000). Kietas, buvo vienas geriausų Lietuvoje, bet nepasitikintis savimi iki šiolei... - Marius - 08-15-2006 wff_darius Wrote:Jolka Wrote:nerija Wrote:Jolka Wrote:Martynas Wrote:Jolka Wrote:Aurelija Wrote:Išsityčioti daug proto nereikia (kaip Palangos "bojus"), o ryžtis dalyvauti varžybose sugeba toli gražu ne kiekvienas. Vien tai jau verta pagarbos. Gorelikas? - q-rent - 08-15-2006 Marius Wrote:wff_darius Wrote:Jolka Wrote:nerija Wrote:Jolka Wrote:Martynas Wrote:Jolka Wrote:Aurelija Wrote:Išsityčioti daug proto nereikia (kaip Palangos "bojus"), o ryžtis dalyvauti varžybose sugeba toli gražu ne kiekvienas. Vien tai jau verta pagarbos. AHA :D - Ronas - 08-16-2006 q-rent Wrote:Marius Wrote:wff_darius Wrote:Jolka Wrote:nerija Wrote:Jolka Wrote:Martynas Wrote:Jolka Wrote:Aurelija Wrote:Išsityčioti daug proto nereikia (kaip Palangos "bojus"), o ryžtis dalyvauti varžybose sugeba toli gražu ne kiekvienas. Vien tai jau verta pagarbos. Vitautas viska zino! - Guest - 08-16-2006 wff_darius Wrote:Jolka Wrote:wff_darius Wrote:"Universe" Švarcas laimėjo kartus. kaip ir minejau as paciam nupirksiu deze bananu,kainuoja 1 paunda,galesi apsiesti,bezdzionems tai patinka :arrow: - Danas - 08-16-2006 Ronas Wrote:q-rent Wrote:Marius Wrote:wff_darius Wrote:Jolka Wrote:nerija Wrote:Jolka Wrote:Martynas Wrote:Jolka Wrote:Aurelija Wrote:Išsityčioti daug proto nereikia (kaip Palangos "bojus"), o ryžtis dalyvauti varžybose sugeba toli gražu ne kiekvienas. Vien tai jau verta pagarbos. Pajieskosiu Goreliko nuotraukos. - Guest - 08-16-2006 praejusi savaitgali micigane vykusiame motor sity pro figure turnyre vel dalyvavo viena grazi lietuve,nors liko desimta,sveikiname(bent jau as). varzybose laimeti pakvietima i olympia figure reikejo buti treciai. :!: - Gabriele - 08-16-2006 Niceboy29 Wrote:praejusi savaitgali micigane vykusiame motor sity pro figure turnyre vel dalyvavo viena grazi lietuve,nors liko desimta,sveikiname(bent jau as). varzybose laimeti pakvietima i olympia figure reikejo buti treciai. :!: Neblogai atrodo. - Jolka - 08-16-2006 Niceboy29 Wrote:praejusi savaitgali micigane vykusiame motor sity pro figure turnyre vel dalyvavo viena grazi lietuve,nors liko desimta,sveikiname(bent jau as). varzybose laimeti pakvietima i olympia figure reikejo buti treciai. :!: super! man ziauriai patinka.va mazdaug tokia ir as noriu buti - Gabriele - 08-16-2006 Jolka Wrote:Niceboy29 Wrote:praejusi savaitgali micigane vykusiame motor sity pro figure turnyre vel dalyvavo viena grazi lietuve,nors liko desimta,sveikiname(bent jau as). varzybose laimeti pakvietima i olympia figure reikejo buti treciai. :!: Tu tokia ir esi! - Darius - 08-16-2006 Jolanta - Jolka - 08-16-2006 Gabriele Wrote:Jolka Wrote:Niceboy29 Wrote:praejusi savaitgali micigane vykusiame motor sity pro figure turnyre vel dalyvavo viena grazi lietuve,nors liko desimta,sveikiname(bent jau as). varzybose laimeti pakvietima i olympia figure reikejo buti treciai. :!: oj, dar ne tokia:) :) bet gal kada nors ir busiu!!! va tokia as buvau :) - Sonata - 08-16-2006 Jolka Wrote:Gabriele Wrote:Jolka Wrote:Niceboy29 Wrote:praejusi savaitgali micigane vykusiame motor sity pro figure turnyre vel dalyvavo viena grazi lietuve,nors liko desimta,sveikiname(bent jau as). varzybose laimeti pakvietima i olympia figure reikejo buti treciai. :!: Jei anglų forume "Olimpijų" organizatoriai tave lygina su Monika Brant, reiškia esi šio to verta! - Jolka - 08-16-2006 kazkodel pries metus buvau geresne nei pries puse metu....kazi kodel.is tikruju nesuprantu.lyg ir stengiausi... - Sonata - 08-16-2006 Jolka Wrote:kazkodel pries metus buvau geresne nei pries puse metu....kazi kodel.is tikruju nesuprantu.lyg ir stengiausi... Ne visados pavyksta vienodai padaryti forma. Pasistenk si rudeni. - Jolka - 08-16-2006 Sonata Wrote:Jolka Wrote:kazkodel pries metus buvau geresne nei pries puse metu....kazi kodel.is tikruju nesuprantu.lyg ir stengiausi... na, jei jau as ruosiuosi varzyboms tai aisku kad stengiuosi!kaip gi kitaip?man tikrai ne tas pats, koki as uzlipsiu ant scenos! - Sonata - 08-16-2006 Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:kazkodel pries metus buvau geresne nei pries puse metu....kazi kodel.is tikruju nesuprantu.lyg ir stengiausi... Sekmes! - laima - 08-16-2006 Sonata Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:kazkodel pries metus buvau geresne nei pries puse metu....kazi kodel.is tikruju nesuprantu.lyg ir stengiausi... Ir nuo manes! - Jolka - 08-17-2006 laima Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:kazkodel pries metus buvau geresne nei pries puse metu....kazi kodel.is tikruju nesuprantu.lyg ir stengiausi... aciu. Elena parase man. Ji jau rimtai ruosiasi varzyboms.Daro po dvi treniruotes per diena ir laikosi dietos.Treneris nepaleidzia jos is sales tol,kol ji nenukrenta nuo koju is nuovargio.Tai va.Matot, kaip ruostis reikia?......Sako dalyvaus visose varzybose-Klaipedoje, Tvereje, Vilniuje ir kt...Nu ka, saunuole Elena!!!As jai linkiu viso ko geriausio.Bet zinau,kad viskas jai bus gerai, nes ji maladiec yra. - darius_wff - 08-17-2006 Jolka Wrote:laima Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:kazkodel pries metus buvau geresne nei pries puse metu....kazi kodel.is tikruju nesuprantu.lyg ir stengiausi... Ir aš jai linkiu kuo geriausio pasiruošimo ir ištvermės. Kai tai stipriai dirbi, tavo pastangos negali likti neįvertintos. Beje, jos 5 vieta WFF profesionalų Europos čempionate Jekaterinburge, kaunantis su geriausiomios Europos raumeningomis mergaitėmis, yra labai aukštas pasiekimas. Tikiuosi, šiais metais jai seksis dar geriau, tiek tarp mėgėjų, tiek tarp profesionalų. šaunuolė! - Darius - 08-17-2006 darius_wff Wrote:Jolka Wrote:laima Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:Sonata Wrote:Jolka Wrote:kazkodel pries metus buvau geresne nei pries puse metu....kazi kodel.is tikruju nesuprantu.lyg ir stengiausi... Mūsų Elena: - Guest - 08-19-2006 inga ir zivile..dar keletas graziu vaizdu... - Darius D. - 08-19-2006 Pasaulio profesionalų čempionė IRINA ZINČENKO iš Maskvos. |