10-01-2008, 03:30 PM
vakare Wrote:edita_wff Wrote:su viskuo sutinku, tik va kad galetu tas Juknevicius siek tiek dazniau varzybose apsireikst... ir varzybu organizavime padet...q-rent Wrote:Dita Wrote:Gintas Wrote:Oficialiai pranesu,kad traukiosi is teiseju kolegijos darbo ir uzsiemu stambiu tarptautiniu wff varzybu organizavimu bei pravedimu,po siu varzybu austrijoje man mano nervai,sveikata,bei MANO vardas yra svarbiau uz vaikiskus vieno vilniaus kaimyninio miesto zaidimus ir vaikiska atsinesima i musu sporta.
pagarbiai LFF/LNKA viceprizidentas
Gintaras Martinkenas
p.s atsiprasau sportininku kurie ruosiasi rudens/ziemos sezonui kad negaliesiu teisingai/teigiamai ivertinti jusu varzybose,
Viskas suprantama. Lietuvoje yra keletas tarptautinio lygmens teisėjų, tad teisėjavimas nenukentės, jei GINTARAS MARTINKĖNAS neteisėjaus. Atvirkščiai, organizacinis varžybų darbas, kai GINTARAS būtent čia koncentruos savo jėgas ir pastangas, tik pagerės. Juk su naujomis pareigomis jis dabar vadovauja Baltijos šalių WFF-WBBF nacionalinių federacijų darbui.
ce gali pateisejauti ir juknevicius jet reikes ane :?:
Su tokiu ilgamečiu patyrimu. tarptautiniu WFF-WBBF federacijos teisėjo pažymėjimu - be jokios abejonės!
Vytautas kaupia jėgas ir augina masę...jis dar parodys ką sugeba!