10-16-2005, 09:29 AM
Niceboy29 Wrote:Kiekviena federacija tiri savo privalumų: vienose sportas, kitose pinigai (bet tik saviems), kitose automobiliai (bet tik pats sau pasidovanoji, nes tu - geriausias), kitose "dangiškos spalvos" berniukai...
Tikra demokratija. Kiekvienas pasirenka kas jam tinka ir patinka.[/quote]
man tos federacijos jau pabodo truputi,tegu jos kurias kokios nori,as kaip fanas zinau ,kad geriausi kulturistai (kiti vadins neigaliais ar drambliais) susirenka i olympia weekenda siandien,ne mums spresti kas ka nusipirko,nes matom ,kad pirmi du yra super lygio ir tik vieniems vienas daugiau patinka kitiems kitas..beje Katleris yra verslininkas ir daug turtingesnis negu tas milicininkas,tai kas ka perka neaisku :idea:
na o kitiems ,jei nepatinka yra alternatyva-ziurekit i minia kaulu vyniotiniu is wff..vien is mano nedidelio klubelio ten dalyvauja beveik visi ir dauguma yra europos ir lietuvos cempionai...smagu,bet ,kazkodel i juos man neidomu ziureti ,,nors tu ka.. :twisted:[/quote]
Suprantu ir užjaučiu - tu gyveni Palangoje ir vaikystėje tavęs mama į Kauno zooligijos sodą nebuvo nuvežusi. Bent dabar jau dažniau Kauno zoosode pasilankyk, ten rasi nemažai eksponatų iš "Olimpijos".