12-02-2007, 12:25 PM
Šiandien tarptautinė federacija gavo laišką iš JAV.
JAV WFF-WBBF federacijos prezidentas MAIKLAS GLASAS rašo:
VERTIMAS:
„Man buvo malonu susitikti Vilniuje vykusiose profesionalų varžybose su ANDREJUMI BASOVU ir jo nuostabia žmona OKSANA.
Labai malonų įspūdį paliko susitikimai su OLEGU BURINSKIU ir EDMUNDU DAUBARU (mūsų lyderiu) bei pasaulinio kultūrizmo legenda NATALIJA MURNIKOVIENE.
Didžiausio pagyrimo verta pasaulio čempionė JOLANTA MILERIŪTĖ.
EDITA ir RAMŪNAS SENDRIAI gerai dirbo scenoje.
Nepakartojamą įspūdį paliko MAIKAS MIČELAS ir jo „broliukas“ SEMAS CULLINGSVORTAS.
Vilniuje vykusios varžybos buvo aukščiausio tarptautinio lygio. Jose dalyvavo daug visame pasaulyje pripažintų kultūrizmo ir fitneso autoritetų iš įvairiausių šalių.
Šios varžybos akivaizdžiai parodė, koks gėdingai menkas daugelio JAV vykstančių varžybų lygis...
Aš išsiunčiau Vilniuje vykusio čempionato nuotraukas JAV sporto verslininkams, sportininkams, sporto fotografams bei pripažintoms mūsų sporto legendoms.
Atsiliepimai apie šias varžybas kuo puikiausi.
Aš tęsiu mano pradėtą darbą rengiant stambias tarptautines 2008 metų WFF-WBBF varžybas Las Vege.
MAIKLAS GLASAS“
GREETINGS FROM THE WFF-WBBF USA!
IT WAS INDEED A PLEASURE MEETING WITH ANDREJ BASOV AND HIS LOVLY WIFE OKSANA AT PRO WORLD IN VILNIUS.
IT WAS VERY NICE SEEING OLEG BURINSKY, EDMUNDAS DAUBARAS (OUR LEADER) AND THE WORLD’S BODYBUILDING LEGEND NATALIA MURNIKOVIENE.
WORLD CHAMPION JOLANTA MILERIUTE WAS A REAL TREAT!
EDITA AND RAMUNAS SENDRIUS DID EXCELENT WORK ON STAGE.
MIKE MITCHELL AND SAM CULLINGWORTH (HIS BROTHER!) AND I HAD A BLAST!
IT WAS A VERY WELL RUN PRODUCTION WITH HIGH CALIBUR COMPETITORS AND MANY HIGH RANKING AND POWERFUL OFFICALS FROM ALL OVER THE WORLD.
IT PUTS A LOT OF AMERICAN EVENTS TO SHAME…
PICTURES FROM THE 2007 WBBF PRO WORLD CHAMPIONSHIPS HAVE BEEN SENT TO BEST USA PROMOTERS, COMPETITORS, PHOTOGRAPHERS AND LEGENDS.
THE RESPONSE HAS MET WITH POSITIVE RESULTS!
I AM WORKING ON 2008 WFF-WBBF EVENT IN LAS VEGAS NOW.
THE BEST OF SUCCESS FOR 2008!
MIKE GLASS
PRESIDENT WFF / WBBF NORTH AMERICA
WWW.WOMENSFIGURE.COM
JAV WFF-WBBF federacijos prezidentas MAIKLAS GLASAS rašo:
VERTIMAS:
„Man buvo malonu susitikti Vilniuje vykusiose profesionalų varžybose su ANDREJUMI BASOVU ir jo nuostabia žmona OKSANA.
Labai malonų įspūdį paliko susitikimai su OLEGU BURINSKIU ir EDMUNDU DAUBARU (mūsų lyderiu) bei pasaulinio kultūrizmo legenda NATALIJA MURNIKOVIENE.
Didžiausio pagyrimo verta pasaulio čempionė JOLANTA MILERIŪTĖ.
EDITA ir RAMŪNAS SENDRIAI gerai dirbo scenoje.
Nepakartojamą įspūdį paliko MAIKAS MIČELAS ir jo „broliukas“ SEMAS CULLINGSVORTAS.
Vilniuje vykusios varžybos buvo aukščiausio tarptautinio lygio. Jose dalyvavo daug visame pasaulyje pripažintų kultūrizmo ir fitneso autoritetų iš įvairiausių šalių.
Šios varžybos akivaizdžiai parodė, koks gėdingai menkas daugelio JAV vykstančių varžybų lygis...
Aš išsiunčiau Vilniuje vykusio čempionato nuotraukas JAV sporto verslininkams, sportininkams, sporto fotografams bei pripažintoms mūsų sporto legendoms.
Atsiliepimai apie šias varžybas kuo puikiausi.
Aš tęsiu mano pradėtą darbą rengiant stambias tarptautines 2008 metų WFF-WBBF varžybas Las Vege.
MAIKLAS GLASAS“
GREETINGS FROM THE WFF-WBBF USA!
IT WAS INDEED A PLEASURE MEETING WITH ANDREJ BASOV AND HIS LOVLY WIFE OKSANA AT PRO WORLD IN VILNIUS.
IT WAS VERY NICE SEEING OLEG BURINSKY, EDMUNDAS DAUBARAS (OUR LEADER) AND THE WORLD’S BODYBUILDING LEGEND NATALIA MURNIKOVIENE.
WORLD CHAMPION JOLANTA MILERIUTE WAS A REAL TREAT!
EDITA AND RAMUNAS SENDRIUS DID EXCELENT WORK ON STAGE.
MIKE MITCHELL AND SAM CULLINGWORTH (HIS BROTHER!) AND I HAD A BLAST!
IT WAS A VERY WELL RUN PRODUCTION WITH HIGH CALIBUR COMPETITORS AND MANY HIGH RANKING AND POWERFUL OFFICALS FROM ALL OVER THE WORLD.
IT PUTS A LOT OF AMERICAN EVENTS TO SHAME…
PICTURES FROM THE 2007 WBBF PRO WORLD CHAMPIONSHIPS HAVE BEEN SENT TO BEST USA PROMOTERS, COMPETITORS, PHOTOGRAPHERS AND LEGENDS.
THE RESPONSE HAS MET WITH POSITIVE RESULTS!
I AM WORKING ON 2008 WFF-WBBF EVENT IN LAS VEGAS NOW.
THE BEST OF SUCCESS FOR 2008!
MIKE GLASS
PRESIDENT WFF / WBBF NORTH AMERICA
WWW.WOMENSFIGURE.COM