01-09-2009, 04:11 PM
Neseniai gavome laišką iš Pietų Afrikos Respublikos (PAR). PAR nacionalinės kultūrizmo federacijos prezidentas TOMMY DU RAND rašo, kad jis paskutinius 20 metų yra kultūrizmo vadovas šalyje.
Jo sportinė biografija tokia:
1.Kasmet jis organizuoja tris didelius kultūrizmo turnyrus
2.Jis 2007 metais organizavo pasaulio kultūrizmo čempionatą
3.Jis 2 metus yra tarptautinės kategorijos teisėjas
4. Jis 14 metų vadovauja nacionalinei kultūrizmo federacijai
Išstudijavęs pasaulinės WFF-WBBF federacijos dokumentus, TOMMY DU RAND nusprendė, kad „...PAR atėjo metas įkurti ir vystyti WFF-WBBF federaciją...“.
Jis rašo:...“ išstudijavęs WFF-WBBF federacijos dokumentus ir veiklą, nusprendžiau, kad federacija yra labai stipri ir ji atitinka aukštus tarptautinius standartus. Aš labai noriu, kad PAR būtų pasaulinės WFF-WBBF federacijos dalimi“.
Toliau TOMMY DU RAND prašo atsiųsti visą eilę oficialių WFF-WBBF federacijos dokumentų.
Jis rašo:
...“kultūrizmas – visas mano gyvenimas. Aš dar esu ir treneris. Esu paruošęs eilę aukšto lygio sportininkų, tarp kurių keli IFBB ir WPF pasaulio čempionai...“.
Jo sportinė biografija tokia:
1.Kasmet jis organizuoja tris didelius kultūrizmo turnyrus
2.Jis 2007 metais organizavo pasaulio kultūrizmo čempionatą
3.Jis 2 metus yra tarptautinės kategorijos teisėjas
4. Jis 14 metų vadovauja nacionalinei kultūrizmo federacijai
Išstudijavęs pasaulinės WFF-WBBF federacijos dokumentus, TOMMY DU RAND nusprendė, kad „...PAR atėjo metas įkurti ir vystyti WFF-WBBF federaciją...“.
Jis rašo:...“ išstudijavęs WFF-WBBF federacijos dokumentus ir veiklą, nusprendžiau, kad federacija yra labai stipri ir ji atitinka aukštus tarptautinius standartus. Aš labai noriu, kad PAR būtų pasaulinės WFF-WBBF federacijos dalimi“.
Toliau TOMMY DU RAND prašo atsiųsti visą eilę oficialių WFF-WBBF federacijos dokumentų.
Jis rašo:
...“kultūrizmas – visas mano gyvenimas. Aš dar esu ir treneris. Esu paruošęs eilę aukšto lygio sportininkų, tarp kurių keli IFBB ir WPF pasaulio čempionai...“.