03-09-2009, 07:24 PM
laima Wrote:...Sendriene;WFF Wrote:Šiandien Slovakijos spauda rašo apie tai, kaip Slovakijos ministro-pirmininko portretas puošia WFF pasaulio čempionės EVOS MARTINKOVOS marškinėlius:
Slovakia press about the WFF Star EVA MARTINKOVA:
Premiér strážil jej neprehliadnuteľný dekolt! Finalistka Miss Universe 2009, ktorej šéfuje Silvia Lakatošová, sa rozhodla reprezentovať našu krajinu v zahraničí vskutku originálnym spôsobom. Na Majstrovstvách sveta vo fitness v Londýne, kde Eva bodovala, si po súťaži obliekla nápadité tielko s ešte nápaditejším motívom. Na jej bujných pätkách sa totiž vynímala Evina spoločná fotografia s premiérom Róbertom Ficom!
„Bol to v podstate môj nápad. Také tričko som zvolila z toho dôvodu, že som reprezentantkou Slovenskej republiky a okrem pána premiéra tam mám aj slovenskú vlajku. Je to naozaj len z dôvodu reprezentácie našej krajiny v zahraničí. Nič viac v tom nebolo,“ vysvetlila Martinková.
„Nebolo to o žiadnych sympatiách, či niečom podobnom. Bola to prezentácia našej krajiny a keďže on je premiérom Slovenskej republiky, tak to malo svoj význam,“ tvrdí sexi fitnesska a modelka. Čas.sk zaujímalo, či niekto na nevšedného „strážcu výstrihu“ reagoval. „Pýtali sa, že kto to je a tak som im vysvetlila, že je to náš premiér, Niektorí ho aj poznali,“ opisuje blondínka, ktorá sa s Ficom stretla aj osobne.
A nielen s ním. Okrem premiéra sexi Eve gratuloval aj prezident Slovenskej republiky Ivan Gašparovič. Obaja páni sa v spoločnosti obdarenej blondínky tvárili blažene a pózovanie s ňou si evidentne vychutnávali.
„Áno, stretla som sa s nimi. Prvý raz to bolo na vyhlasovaní ankety Športovec roka, kde som aj bola ohodnotená. A potom tesne po Majstrovstvách sveta v poľskom Bydgoszcz, kde som sa umiestnila na prvej priečke,“ povedala pre Čas.sk sexica.
Autor: Čas.sk, Monika Blahová
grazi panele :roll: